Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj tako Papa, zamrzice te svi u Bosni. Ovde su ljudi pobili 100.000 ljudi, milion raselili, preostali 20 godina gladuju samo da ne zive u komunizmu, blagostanju i bratstvu i jedinstvu.
U prijevodu značenja moj Franjo hoćeš reči izdvajajte zekat od svog imetka...
Kao sto vi u Bosni izdvajate i dajete sirotinji u prosjeku 1 evro godisnje.
Ma mi bi izdvajali više ali imamo gladne komšije...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Konacno da neka svjetska licnost zagovara ravnopravnost medju ljudima... Ali istinski, ne samo radi popularnosti
Steta sto ti nisi neka jaka licnost da ucinis ovaj svijet boljim
Ovo je ljudina, čovjek institucija, ma svetac. Iako sam musliman imam veliko poštovanje prema ovoj gromadi od čovjeka...
Konju po mjerilima kršćanstva trebao bi biti proglašen nakon smrti. Al sta ti znas slijepac zaluđen nacionalizmom. Tebi valja samo "tvoje", a sve što ne spada u tvoj tor ne treba ni postojati.