Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina o vatikanu https://www.youtube.com/watch?v=ZCgk2jWRWms&t=1623s
Neka ode u Siriju kad je tako pametan lahko je iz kreveta pricat o miru i razumjevanju dok su druge zemlje zahvacene ratom i ginu nevini ljudi
Oni ubiru pare na razne načine dok se vi zajebavate sa uzvišenim allahom, isusom, zeusom..itd.
I ovaj papa sere puno, da se hoce neki moderate moosleeman raznijet pa da pocnu neki krizarski ratovi
Tacno !
pape njofra
Reča direktor firme koja hiljadu godina šalje vorjske protiv nehrišćana.
Nažalost vjera ne samo da razdvaja, nego ljudi gube živote jer nisu odgovarajuće vjere. Do kraja ovog vijeka (a vrlo vjerojatno i puno prije toga) religija će nestati. Svi ćemo se vratiti u default stanje-ateizam. Odgovor na nastanak svemira i života će nam dati nauka. Ateisti su najbrže rastuća grupa, posebno na zapadu (osim Amerike). Nema povratka, religiji se bliži konačan kraj.
Čisto sumnjam da će religija nestati čak i za 1000 godina. Zato što je regija najefikasniji i najlakši načina kojim se može upravljati velikim grupama ljudi. Dokle god se budu rađali priglupi koji će biti dovoljno naivni i povodljivi, i dokle god bude visokointeligentnih da njih iskoriste, postojaće i religije.