Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa, jel to stoji u Bibliji? On je nije ni pročitao cijelu, ispustio poglavja, đe se spominje Sodoma i Gomora.
Nije mi jasno zašto vrhovni vjerski poglavar govori suprotno od onoga što piše u Bibliji?
Ludilo. Jel ovaj cita Bibliju?
Mora podrsku dat kad se svestenici ubise karajuci djecu nazalost.
Sve sto je nenormalno danas je normalno. A ono sto je normalno za vecinu je nenormalno. Bolestan vakat dosao. Da nas dragi Bog sacuva kazne jer za ovakve zablude je prije unisatavo gradove i sela. Valjda se nama dadne prilika dok je zivota na dunjaluku da se iskupimo za grijehe svoje i steknemo uslov da nam se otvore vrata Dzeneta/Raja.
Zašto da ne? Ko smo mi da sudimo tim ljudima. Uredu je da vjernici to ne podržavaju, ja to razumijem, nije u skladu sa vjerom. Uredu je ne slagati se, ne podržavati, ali zašto osuđujete te ljude? Svako ima pravo na svoj život. Pod tim ne mislim da je to pravo "izbora", jer niko ne može izabrati da bude gay,to se ne bira, čovjek se rodi s tim. Nije poremećaj psihe, nije poremećaj gena, nije zlo. Veće je zlo ovih "vjernika" koji pozivaju na ubijanje LGBT populacije.
Oo gdje ste vi klixovi vjernici po komentarima, nisam vas prepoznao
I Papa svjestan da ljudi ne mogu birati svoju seksualnost, i da se sa tim rodiš. oni su vec u paklu zvanom cisheteronormativnom patrijarhatu, zar im još treba pritisak vjere da su rođeni sa grijehom?
Ovo je tzv. modernizam tj. prilagođavanje vjere sadašnjem vremenu. Ovako je bilo kroz istoriju zato od originalne Biblije ništa nije ostalo... Božija riječ se ne prilagođava nikakvom vremenu, ona ostaje do sudnjeg dana...
Nije do njega do masona je i derpasa u evropskom parlamentu
Ja ne znam zašto ljudima toliko smeta to što neko bira da voli osobu istog spola. To je za mene prava bolest. Jbt živite svoj život i nađite svoju sreću. Koliko moraš biti zao da mrziš nekoga samo zato jer radi sta hoće sa svojim životom.
Svaka mu čast!
brisi brisi klixeee hahahahaha kakvi ste vi uhljupi kazem da nemogu da vjerujem sta citam TOBE JARABI VELA HAVLE SUBANALLAH brisi opet klixeee uhljupi jadni
Sta reci, al postujem.. I hvala Allahu sto mi je dao Islam !!
Kačavenda stavio lajk na papinu objavu
Ovaj je još korumpiraniji od naših političara.