Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li pozvao i ove nase krvopije?
BiH će imati poseban tretman. Zbog brojnosti kandidata za pokajanje Papa će doći u posjetu BiH...
Dajte sad pola para sto ste uzeli i bice vam oprosteno.
Treba se prvo Papa pokajati
Znači, šta god radiš, samo se pokaješ na kraju i 😇.... to nije loša religija😂😂😂😂...
E pa zaista se nadam da ce se onaj papa franjo odazvati ovom humanom pozivu...
jel zvao Bakira?
Nek ovaj ne dolazi u Bosnu,a ni u Herceg Bosnu,ako ce tako pricat! Saopstenje iz udruge BH politicara svih vjera i nevjera
I Franjo je poceo supljake pricati i mlatiti praznu slamu,Vatikan i RKC vrvi od pedofilije,pederluka i pranja novca on uvlaci nos gdje mu nije mijesto!!
Ako mafija oka bude sklopili nakon ovoga pljuni me. Sad će stalno mislit o tome gdje će preselit kad umru!
Naravno te pare trebaju predati crkvi
Za razliku od religijskih frikova, mafijasi nisu licemjeri i svoj kodeks postuju puno bolje od vec pomenutih.
Pricaj normalno. pliz.
Nezaboravi, jedina priznata vjera kod Boga-Allaha je islam!Papu Franju treba upozoriti da ako se ne pokaje i primi islam,sve mu u vodu pada i mogao bi bit cimer sa mafijasima(Da Allah sacuva) .Isus je bio musliman i nagovijestio dolazak Muhameda s.s,pa bi trebao i sam biti musliman ako vjeruje u Isusa.
Ja mislim da ce on i preci na Islam,jer vidi kako u muslimanskom svijetu sve lijepo ljudi zive ne ubijaju jedni druge, on se samo nije odlucio jos hocel biti sunit ili sija
A Isusov stariji brat je bio protestant.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
100% ce poslusati papu mafijasi.