Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upao lopov u neki stan i počeo da pretura po stvarima… Odjednom čuje glas: - Bog sve vidi!Bog sve vidi! Pogleda on i vidi papagaja… Papagaj ponovo: - Bog sve vidi!Bog sve vidi! Lopov se nasmeja i upita ga: - Kako se ti zoveš, glupa ptico? - Anđelko!Anđelko! - Baš čudno ime za papagaja! - I Bog je čudno ime za rotvajlera!
Papo Franjo, dobrodošao u Bosnu. Kada dođeš vidjećeš koliko je zemlja Bosna napredna zemlja. Ovdje je već odavno u upotrebi pokajanje kriminalaca. Nakon svake akcije policije, raznoraznih veselih imena, kriminalci se hapse i privode u policijske stanice. Tu se oni uredno pokaju da neće više, evidentiraju se i uredno puste već isto veče. Demokratija minder merhametli.
ima li danas iko da se izasta kaje
Ova nasa politicka elita jedva ceka da se pokaje, e moja Franjo ccc
sotona
OVO ŠTO PAPA ,,RADI,, IMA EFEKTA BAŠ ONOLIKO KOLIKO I OBEĆANJA BH POLITIČARA, HAHAHAHAHAHA
PAPA IZVINI ALI .........................................................MORAM SE NASMIJATI.
Neka se prvo pokaju tako što će vratiti što su oteli i pokrali kroz njihove kriminalne aktivnosti!
Jamesudine, dobro su znani tvoji bogohulni postovi - neka ti dragi Bog prosvijetli um i srce! Zna se tko je nekoć nametao harač - Crkva je društveno višestruko korisna organizacija, i to ne samo za katolike, nego za sve ljude u potrebi.
ako ih je pozvo da se pokaju isusu onda bolje da se nekaju za taj zlocin ce zavrsit u vatru bolje neka ostanu na kriminalu imaju vise sanse
Dobri Papa Franjo. Da li si ikada ti ili neko drugi iz Vatikana razmišljali o tome da se pokajete u svoje i ime svih onih koji su u Vatikanu sakrili i još uvijek kriju blago neprocjenjive vrijednosti iz WWII. Bilo bi pošteno te stvari vratiti stvarnim vlasnicima (državama i narodima od kojih je uzeto).
moze. nema problema, Papa legendo. Ako ti prvo, objavis sva imena svih svestenika i kardinala katolicke crkve koji su pedofili bili i cija djela je katolicka crkva zataskivala.
..mogu mislit koja se gužva stvorila...
istinita priča nije bitno gde se dogodila . bizismen znači bogat čovjek čovjek koji je radijo kod njega .jednog dana ukažemu se prilika i pokradega otišoje naravno iz tog grada . gazda gaje tražijo ali nije objavljivo ništ kad gaje pronašao ljepo i uredno imanje pitaga je čijeje ovaj ćutao pružijo ruku tražijo oprost molim te oprost što sam te tako malo plaćao da si morao da kradeš .
Normalno, crkva štiti pedofile, a kriminalci nek se pokaju i sve je OK. Ruke poodsjecat!
Franjo esi mi dobar??