Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Papa jesi puko ko fosna. Isus prao noge svojim ucenicima a ti ko zna mozda ubicama silovateljima kriminalcima i inim psihopatama. Pravite cirkus sami od sebe
Isus je činom pranja nogu svojim učenicima htio ukazati na svoju poentu:" ko želi biti prvi među vama, neka služi drugima "! Tako da ...to je to, ovaj Papa jest na prvi pogled ekscentričan, ali u mnogim stvarima ima pravo. Nadam se da tome nema dvoličnosti i pretvaranja, kako je to već u religiji uobičajeno....
Papa moze biti svako al samo je jedan PAPE!
E cuj prao noge i ljubio ih zatvorenicima!!! Pa daj Papa majke ti uozbilji se!
Feet fetish... Pokusavam ovo da shvatim ali ne ide...
Ovaj papa je do sada najbolji papa.
Vi ne razumijete poruku Pape. Papa pokusava da napravi od zatvorenika bolje ljude. Zatvorenicima treba pomoci a ne kaznjavati... Oni su kaznili sami sebe samo ne razumiju...
Maj-Mun
Meni je ovo bolesno do pm...
Kakvu ovo poruku salje, ljubiti noge ološu.
Amb Hrvatske treba pokazati ove komentare Amerikancima, Njemcima i ostalima. Treba ih samo pitati jeli očekuju da Katolici i Muslimani mogu skupa.
kad si tako velikodušan papa otiđi do haga i obiđi mladića sratka i karadžića smradovana i njima noge izljubi i ponesi onom sratku pampers ponestalo mu a srbi zaboravili da mu pošalju,dodik i čović bit će ti jako zahvalni.
Kakva lakrdija.
Hvala Allahu dž.š. na uputi.
Koji luđaci mogu pisati o religiji, kad ne znaju ni ootkad se to radi, ni zašto, ni kakva je poruka. Sram vas bilo ruljo nepismena. Vrijeđati pa čakni vjeru i papu i sve katolike je dovoljan dokaz da vas se izolira, jer ste primitivci, sram vas bilo.
Protestanti, anglikanci i pravoslavci su bili pametni što su se na vrijeme odvojili od nas kršćana rimskog obreda. Nasljednik sv. Petra je puko ko kokica još jednom u povijesti.