Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaju i u medjugorju da se nikad nikome gospa nije ukazala.ali da znaju napravit pare i iz kamena dinar izbiti skidam kapu.vjerski turizam.
da, ista stvar kao i Jerusalem, Meka, Medina...
gori su oni koji u toj i vjeruju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Malo simptomaticno poslije smrti Tita se ukazuje gospa, valjda do tada ni ona nije smjela da se pojavi da je ne bi uhapsili agenti SDB-a!
@tcf preskocio si jutarnju terapiju, brzo u ustanovu po duplu dozu stanje ti je kritcicno glupi ZATUCANI KATOLIBANU
@tcf tebi neka se naseru svi u zvalje, i svi oni sto hodaju da ti nagnjetu dobro ...onda ces vise zati
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Kada ce da im se ukaze poreska inspekcija pa da retroaktivno plate porez na pare koje su zaradili na ljudskoj naivnosti?
Čim se ti uvjeriš da je muhamed bio pedofil i razbojnik a nikakav poslanik eto i inspekcije u medigorje
Čekaj a oni u Vatikanu su legalni i imaju pravo bacat ublehe raji i kupit pare... a i hoce da preuzmu Medjugorje... mozda bi ih tek onda priznali... boli skutore ku*ac, k'o da njih zanima itko, eno bio neko dan tamo... vise hotela i restorana nego u Sarajevu bokte, a da ne pricamo o Mercedesima... ljudi sposobni i ne treba biti ljubomoram na svoje jer ne zaboravite i Bosnjaci Hercegovine imaju strasne koristi od Medjugorja u vidu posjete starom mostu i Blagaju...
e jes ih isfuro hahah
Pametan papa, zna da se ne moze nista "ukazati"
Reko pedofil muhamed??
Gospa je bezgrešno začela, što znači da je sex grešan. Koja je poruka? Nemojte se sexat i bit grešnici. Ženske se moraju same oplodit, ili kako?? I nek mi netko objasni zašto svi ne možemo vidjeti i čuti gospu, nego mi mora prenositi misli preko posrednika.
ma koja ba gospa! papa je pametan ćovijek i zna da je to izmislijo netko pjan ili drogirat
Uđoh neki dan u post office Hrvatske u Međugorju a na šalteru poznato žensko lice, Marija majka Božja. "Prosim dvije marke i kuvertu, Sveta majko. " Marija me umiljno pogleda i reče: "Ne trebaš meni platiti, sine, meni ne trebaju već šolde odnesi fratrima u crkveni sandučić milodara, njima nikada dosta novca".
Ma ovo je, ovo je... ja nemam reči
Poturad voli vrijeđati tuđu vjeru i vjernike, ali kada im se samo našališ na račun Ajvatovice gdje je neki Turčin molio za vodu, a kao posljedica moljenja imamo dva bijela ovna koji razbijaju stijenu veličine brda iz koje poteče voda, tada su spremni i na fizički obračun...
A oni i dan danas vjeruju da je muhamed bio neki poslanik a u biti bio razbojnik i pedofil
A pedofil muhamed siluje dijete od 9 godina i vi talibani mislite da je on poslanik neki???
ma Hercegovcima se samo euri ukazuju i to bez fiskalne kase
Ako im ukinu Medjugorje i kladionice skutori ce izumrijeti..
Kod mene jedan prijatelj Hrvat kaze: "To se dole neko nekad dobro nalio pa mu se ukazala."
Čović na aparatima
Ne ulazim u polemiku dali se gospa prikazala ili nije.Ali jedno znam:Papa Franjo je jedan običan mason i takoreći vladar masonske lože u Vatikanu.Želi da izbriše sve što ima ikakve veze sa jednim bogom.Koliko se samo silovanja malih dječaka desilo u Vatikanu?Na hiljade.Možda se gospa prikazuje,možda hercegovci prave biznis a možda papa Franjo pokušava da prikrije prave istinske vjere u boga(pravoslavlje,katoličanstvo i islam).
Fatamorgana su savijene svjetlosne zrake na neobican nacin, koji varaju nase oci i nasu svijest (pamet).Naucno dokazano kod ljudi, koji su se nalazili u pustinji i dozivjeli slicne dogadjaje.Djeciju mastu je lako pretvoriti u nesto nepostojece, kad se zna iz njega biznis napraviti.Papa Franjo je svjestan toga, drugacije se ne moze protumaciti njegova izjava.
inače religija se bazira na naučnim dokazima i reproduktivnim eksperimentima. religio venena omnia.
Ne samo pustinjski putnici znaju fenomen fatamorgane. Fatamorgane se moze u vrućim ljetnim danima u nasim geografskim sirinama primijetiti.Nase oci pretvarajui objekt u mjestima, gdje nebi trebali da postoje. Vidimo primjere na vrelom asfaltnom putu.Pored najljepseg suncanog dana, vidimo baricu na putu, gdje se nebo ogleda. Kad se priblizite, iluzija nestaje.Brod na nebu moze biti vidljivi.Svjetlosna zraka koja je savijena prema dolje, stvara iluziju, u odnosu na stvarni predmet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)