Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo ispred vrata
Nemoj tako banovat ce te klix...Oni ne daju da se prica svasta o krscanstvu odmah banuju a o islamu mozes pricati sta ho's...Ustaski portal.
da li iko normalan vjeruje ovim crkvenim klovnovima. ta je ustanova upravo napravljena da guzi budalasti narod.
stvarno. znaš li da je crkva u početku naplaćivala oprost grijeha. koliki grijeh tolike love. zguziš dječaka platiš crkvi i sve ti je oprošteno. nikom ništa.
@husohuso očito nisi nikad čuo za crkveno povlađivanje. znači tvoja logika je ako su muslimani klovnovi mogu i ovi naši biti. baš si bistar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati, kako vas nije i jel vas uopšte stid živjeti svoj život sa saznanjem da ste kao slatki katolički dječačići još do 7-8 godina svog pedokatoličkog života guženi na misama i molitvama po katoličkim wcrkvama, pardon crkvama (debeli mi prsti)...........
Ako iko uspije ikakvu revoluciju u Crkvi napraviti to ce biti papa Franjo. Dobar i pametan covjek, samo da pozivi.
ublehaš zešći
pitaj kacavendu, franjo...
Rece covjek medju cim redovima CVATE pedofilija. Ja mislim i Kacavenda je smijesan za vas.
nemaš pojma o čemu govoriš. šut tamo :)
Kako je moguće da muslimani jednog pedofila kao Muhameda zovu poslanikom ? Čiji poslanik ? Udruženja pedofila Meke i Medine
Kako je moguće da Muhamed siluje Ajšu a Hatidža to odobrava i naziva ga poslanikom. Lik je bio pedofilčina bolesna, trgovac Kamilama i regionalni bandit
Muhamed je osnivač Islama
Katolici treba da su neizmjerno ponosni na ovog čovjeka
Elhamduliallah jarane moj ali moja Zulejha je rahmetli ima već dugo vremena jarane moj
Lepo od njega što se ogradio od sveštenika uhvaćenih na delu, mada i dalje postoje velika zataškavanja o ogromnom lancu pedofilije u katoličkoj crkvi.
nemaš pojma o čemu govoriš. šut tamo :)
@Hektor vide kockastog što brani pedofile
Poruku podrzavaju Kacavenda i hodza iz Bukovice Gluhe!
Kačavenda je peder. Moderan liberalni Evropljanin
Živio papa💪💪💪
Bravo!!! Zivot kao kaznu!
na zivot ne, na smrt na zivot, ne na smrt
Neka te Karaklajicu!