Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca sanjala...
zadnje rijeci isusa su bile,zakucajte jos dva eksera,klizim
Cim se papa bavi,a mi smo pravo moderni imamo i pederbal😂😂😂
Medjugorje pušiona..
kad cemo cut franjo radio vazdan za mjesalicom :D .. a mozda je i ova kanonizacija heben poso hahaha
pomoću pravih psihičkih predispozicija ili supstanci možeš vidjeti svašta i svakog..... od Isusa preko Šejtana do Elvisa. jaram (shizofreničar) je vidio Djevicu Mariju kod kontejnera - jel on svetac?
Nikad nisam shvatio ovo proglasenje svetaca...I sta su sad ti sveci...negdje sam procito da je novak djokovic svetac.
zato treba proučiti i sve će biti jasnije. ni meni nije jasno zašto hodža ima moć praviti pozitivne i negativne zapise, niti otkud ta moć za negativne dolazi. ali što mi nije jasno valja proučiti. moramo biti oprezni ako nešto ne shvaćamo odmah. mogli bi nekoga uvrijediti nenamjerno.
@Jebozoran nema hodza nikakvu moc, takvi su varalice. Mi smo obicni ljudi i nemamo nikakve vizije i gluposti, manite se toga ba, gonite se u 3 pizde materine. De radije da gledamo kako cemo napraviti funkcionalnu drzavu zajedno
oj je*em ti ženo majku božiju
Moram i ja u Fatimu, a znam da je vlazno i toplo.