Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta ima da se komentariše i raspiruje vjerska mržnja. Meni lično je simpa ova slika ručka dvojice papa, bivši i sadašnji, dok čekaju u kantini da ih posluže sendvičima.
Klix-ba sramite se! Svaki put dopustite komentiranje vijesti vezanih za katoličku crkvu i papu a znate da komentari uvijek raspiruju vjersku i nacinalnu mržnju. TO RADITE NAMJERNO, SRAMITE SE! VI BI KAO MEDIJI TREBALI RADITI NA ŠIRENJU MIRA A NE NA ŠIRENJU MRŽNJE!!
PAPCI !
Valjda sa nasljednikom?
malo smo bili nastrani,ne zamjerite nam....
sve papak do papka
Papa Franjo, Hrvati i Katolička crkva