Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svas sreća da Vatikanije u EU, bio bi uhapšen radi trgovine ljudima. A čime će ti muslimani odgovoriti u znak zahvalnosti ?
Mozhe pricat ko sta hoce, do sada najbolji papa....
Od osam Sirijaca i dva Afganistanca ne možeš naprati ništa, ali zato od 8 kašika brašna i dva jajeta isto ne može napraviti ništa.
Samo jos nered i medju njima napravi,od 3.000 povest ce 10... 👌
@Debil 5 Ti se i onako ne razumijes u dosta toga a svugdje se petljas, a sta da ti kazem, prvo poradi na sebi pa drugima savjete daji i kritikuj!!!
@Debil5. Ne boli mene to, ja isto mislim da te Islamske zemlje nisu u redu prema tim nesretnim i napacenim ljudima, ali me boli kad jednom DEBILU moram odgovarati na glupe komentare!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odlučio da preveze 10 izbjeglica? Super je Franjo ali ovo smiješno zvuči!
Pretrgo se, jos proberi malo krscana, muslimanu odvoji na stranu.. samo ces gore napraviti medju njima. bolje da nisi ni dolazio..
@AdminKlixaDebil5 ne moze se s tobom raspravljat, POGLUP SI!