Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa je ispravan skroz... to zlo koje trese crkvu jako dugo tesko da se moze iskorijeniti..kao i korupcija i kriminal unutar zidina vatikana ... sljedeci Papa je Covic..
pape pederi jos prije hiljadu i kusur godina ima zabiljezeno i tacno se zna ko je ko i to ne kriju. Izmedju 20-60% su pederi. A ovo sa djecom ne znam ali .. sta hoce ovaj papa , da ih aminuje ? Zapadno rimsko carstvo je konacno propalo nakon istocnog bizantijskog
"...da se pripreme za božansku pravdu...". E moj papa, daj ti njih sad da osjete ljudsku i zemaljsku pravdu, a božanska, otom potom.
HHAHA predat ce se
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Napori crkve da se izbori protiv vlastitih nedostataka je za svaku pohvalu ali neophodno je da odu i korak dalje i riješe problem celibata jer je to je sigurno jedan od uzročnika pojave pedofilije kod svećenika. Čuo sam puno slučajeva gdje svećenici vode odvojeni život tj. imaju običaj ići na mjesta gdje ih niko ne zna i tamo živiti “normalno“ a onda se vratiti u svoje mjesto i svojim dužnostima svećenika.
treba i tebe provjeriti,99% si i ti isti
Ako se predaju ostat ce im crkve prazne jer su svi mahom pedofili!!
Predaj se srce izgubili smo boj nikada vise ti ne karaj po svom