Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogatasi preko offshore kompanija trose pare da ne placaju svojoj drzavi porez, dok se siromasnima prodaje prica o nacionalnosti i ponosu.
Gle cuda, ne daju svoju lovu neki politicarima da procerdaju u nista. Sramota
Nedaju komentare o deenu .hajmo malo pisat o njemu
sta povezuje Vucicevog kuma i M .Djukanovica, a i stotine drugih iz ex YU?
Ovo je samo jos jedan od hiljade dokaza da lopova ima u svim zemljama na svijetu, pa naravno i u onima, koje ljudi sa Balkana smatraju uredjenim i gdje vlada tzv. vladavina prava. Svi lopovi svijeta , ujedinite se.
Gdje Bokir svoje zasteko?
Ukidanjem kantona duplo manje Uhljeba
Zaim je derpe ko i sin mu ako ne i vecinod sina deena
svi ga vole primiti na "zadnja vrata"...
Malo im
Lakse se sirotinja odvoji od para nego bogatasi
Pare su njihova super moc ... bez njih su niko i nista... to i oni znaju ...
There is law for the rich, law for you and me.
Hahaha, big tech korporacije zamrače sto milijardi poreza u deset godina, ovi pakuju Eltonu Johny i Pepu Guardioli. Hahahahahaha
Kod nasih politicara i da nadju milionske iznose narod je ovca i mi bi se prepucavali par dana na drustvenim mrezama nase tetke strine amidje na fejsubuku isto tako par dana i pojeo vuk magarca oni opet po svom puni para a ti sirotinjo se svadjaj po internetu!
Ovo 90 posto evropljani od toga znatan broj balkanaca!Malo amerikanaca,australaca,gotovo nikako azijata...Eee na kakvom kontinentu mi živimo...