Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz tvog komentara jasno se vidi da ti je mati pricala kako ke opcila sa bikom, ili sto je jos vjerovatnije da si sam nazocio nemiloj sceni. Tako da ti licno iskustvo kazuje da bik moze jos necim ubosti. Potpuno sam smetnuo sa uma da je to u tvome selu svakodnevna pojava. Mozes ti kenjati koliko hoces, ali ostaje cinjenica da je novinar zanimanje za koje ti ne treba skola!
...kako su ovi iz Klix-a par puta napravili greske sad se svako nasao pametan pa misli da je lektor... mogao ga je ubosti ku-rc-em, k\'o sto je tvoj tata mamu, pa ti na kraju ispade...
DA MOŽE TI BI PRVI RADIO!!!!!!!
@dorinel NE PRAVI SE PAMETAN MAJKE TIIIIIIIIIIIIII! Vidi se po formulaciji tvoje rečenice da si preglup! Ti našao komentirati naslov..hehehehe.... \"Bolje da je stavio klik.ba \"Vo nabio Dorinel na rog\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tada bi mogli raspravljati!
Bravo Bice!
Nadam se da će vas bikovi sve do jednog izbosti!
A vi četalji pustite svinje pa se sa njima valjajte u blatu. Za bolje i niste. Smrdljive svinje, smrdljivi vi !
pa ti idi na zapad, niko te ne sprečava. Samo prije nego odeš, moraš puno da pročitaš o civilizaciji koja je naseljavala pirinijeski poluotok prije Isabele.
Ja eto kao vi izmislili kulturu. Da vam nije Zapada umjesto za kompjuterom bi sjedili u pijesku i golom guzz.icom osmice pravili
Za vrijeme Maora u španiji je bio procvat. Kako na vlast dođe inkvizicija sa Isabelom na čelu, bikove po Pamploni trče i bodu jadne brite i amerikance
SVAKA MU ČAST.....DA IH JE,BOGDO,SVE SATRO....
Ubo rogom!?!?! A cime bi bik inace trebao ubosti?!?!? Novinar je jedino zanimanje na svijetu koje mozes raditi bez skole!
vi baliye pustite ovce i pred njima bjezite.
Koji su to majmuni, ti spanci.
Ubo sam i ja danas jednu Zenicanku i u cupi i normalno...