Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta god da urade dok nemaju državu bit će optuženi za terorizam. A državu nemaju jer u UN-u ruku neće da digne SAD, a onda ih oni optuže za terorizam i tako u krug, rijeke palestinske krvi teku 75 godina.
..4023...aj nemoj za.ebavat. Palestinci su dosad više puta odbijali dvostatno rješenje jer misle da trebaju imati sve. A poslije svakog odbijanja imaju manje i manje. Da su pristali ni židovi nebi mogli atakovati tek tako na državu a ovako rade kako im se digne jer država Palestina ne postoji i nikad nije ni postojala.
Pa uvijek bili teroristi...
Hamas više neće moći ništa preispitati, napravili su kardinalnu grešku koju plaća kompletno stanovništvo Gaze.
Čuj? tako je to gdje nepismeni vlast imaju,znamo i mi,imamo i mi SDA mafiju 32 godine
naovodno vođa ovog Hamasa je milijarder.
Jesi neozbiljan...sta ti dodje ono navodno...kao kad se optuzi neki bosnjacki general da je navodno nesto skrivio protiv covjecnosti😁😁 ono navodno mozes slobodno izbacit
Palestinska "samouprava" je inače produžena ruka "izraela" u Zapadnoj Obali. Zajedno hapse i progone Palestince koji su protiv cionista.
Imaju i Palestinci svog Konjakovica i Fortu....
Cak i plaestinci kritikuju hamas samo bosnjo gleda na njeha kao na nesto pozitivno, bolest
Ko god bude na vlasti u Palestini oni ce biti ubijani ,protjerivani i uništavani na sve moguce nacine od izraelskih katila,dok na kraju ne budu totalno iseljeni iz Palestine.
Još jedan fejk narod Palestinci. Koji su ustvari arapi još jedni osvajaci te zemlje u 6. vijeku koji su samo preuzeli naziv regije Palestina, dobivene po Filistejcima koji su bili grcki kolonizatori.(kao sto su postojale grcke kolonije po siciliji i maloj aziji postojale su i na bliskom istoku) i oni su u bibliji zakleti neprijatelj Izraela
SPREMAN KAO HAMAS. REPETIRAM KALAŠ...
Palestince nema tko drugi da brani,nemaju svoju ni policiju ni vojsku.
Pa vi ste tako upravljali da palestinci zive u enklavama na zapadnoj obali, hapse ih i ubijaju svaki dan i ne može biti nikakvog otpora kad su tako rascjepkani. Kad na tebe neko ide silom morala mu uzvratiti takodjer oruzjem i silom. U borbi za opstanak sve je dozvoljeno.
Islamska tvorevina je građena NAD Zidom Placa koji je kolonizatorski naravno.Ljudi koji ne priznaju jednom narodu pravo na domovinu cmizdre i predstavljaju sebe žrtvama.
Na zapadnoj obali nema Hamasa pa vas ubijaju, ovaj Palestinac sto kritikuje Hamas nema blage veze Nisu Hamas 7 000 mališana Gaze ,pa su ih raskomadali sa raketama i bilo ili ne bilo Hamasa ,vas ubijaju zato sto ste muslimani
Hamas koji u svojim proklamacijama navodi istrebljivanje zidova ne samo iz izraela vec iz cjelog svjeta je dobio podrsku palestinaca 2005. godine. Palestinci su svako mirno rjesenje koje je predlozio izrael na svoju stetu odbili.
"Palestinci su svako mirno rjesenje koje je predlozio izrael na svoju stetu odbili" Kakvo je to "mirno rijesenje" mirnog riješenja nema dok se sve i jedan cionist ne izbriše sa lica zemlje.