Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li Experti poceli komentarisati,pogotovo Experti za Historiju i Terorizam =)
I neko mi kaze "Bog postoji"...jadni su ono kojo se uzdaju u nesto sto nilad vidjeli nisu,naravno sem par "odabranih" :D ovo je zalosno sta se radi Palestincima...Zapad uvodi sankcije Rusiji samo sto Rusija podrzava pobunjenike na istoku Ulrajine,koji su se pobunili prije godinu dana...jos Ukrajinci ubise gradjane po Donjecku i Lugansku...a sta se radi Palestincima vec 60 godina....ma,ne mogu ni da pisem
IQ - 7 bodova u minusu
Zasto UN ne donese rezoluciju o Palestini.
Izrael ima ovjerenu dozvolu za ubijanje Palestinaca koja se formalno ovjerava u Vasingtonu svake cetiri godine. Palestincima je ponudjena opcija da zive ogradjeni zicom gdje ce ih s vremena na vrijeme ubijati ili da zive u izbjeglistvu. Svi to znaju i niko ne smije da pisne, da se kauboji i njihovi finansijeri ne bi naljutili. Samo se Palestinci ne plase, ali njihov je zivot svakako jeftin. Nemaju sta da izgube.
Gdje su sada oni sto se brinu za lava Cecila ?
Mogu da rade sta žele, niko im nemoze ništa.. Amerika sve odobrava, a onaj pickasti arapski svijet samo šuti..neka oni grade ostrva i zgrade...a ovamo djeca nemaju sta da jedu.. o Adolfa rano si nas napustio što nemače ovu prljavu stoku sa ovog svjeta..
Terorista..genocide nemoj tako balija ništa s tim nema..
:-( Tuga
prestanite da se poistovjecujete sa palestinom molim vas vidite da gleda svijet na nas ko mudzahedine i isisovce jebli vas jevreji i arapi mi smo evropa
da, zao mi je Palestine, Izrael zasluzuje da bude osuđen. AL mi smo centar Europe ne smijemo se poistovjećivati sa bliskoistočnim plemenima mada činiti što je u našoj ljudskoj moci da pomognemo.
to
Ni prvo ni posljednje ubijeno dijete, na žalost. Ponekad pomislim da bi Bog možda trebao da proba sa drugom vrstom.