Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava demokracija ! ovo je gore od nacizma, komunizma i fašizma ! šta god se odluči ili kakva god se odluka donese procionistička krstaško-judeistička Amerika uloži veto i sve pada u vodu ! sve se više pitam ima li UN; i Vijeće sigurnosti ikakvog smisla što postoji !? a onda shvatim da ima...oni postoje samo da ispune cionističke prije svega a onda američke želje ! demokracija na djelu !
Ovaj tvoj post vazi nesto slicno i za \"republiku sumsku\" kad teoretski prokontas. Jel tako? Pozdrav za \"brdjane\"....
Cionisti i njihova sluga, Americka vanjska politika su stvaraoci 80% problema na ovom dunjaluku......