Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U donjem vešu Arapa se krije najstrašnije i najpogubnije moguće oružje po državu Izrael . Sasvim je razumljivo zašto ga žele malo bolje osmotriti.
E nek nisu, nebi ni ja, moj LeBron nije za svacije oci !!!
Stop palestinskom terorizmu nad napacenim jevrejskim narodom !!
Svaka čast!
mozda od sramote nisu skinuli hlače? :(
Kako nisu tražili da ostave obuću poznato je da ameri imaju strah od cipela
Dok god i jedan i.slamista hoda,svijet nece imati mira
Što ako neki od tih palestinskih novinara aktivira bombu? Onda bi pola komentatora ovdje reklo: Bravo, neka si. Pa bi onda opravdavali na sto načina, kao što su Izraelci radili ranije itd. Jeste ponižavajuće ali razumljivo. Teroristi su doveli do toga da nitko u svijetu više nema povjerenja u muslimane i svi ih uvijek gledaju sa velikim oprezom.
je.bo li vam zapad femili
MALA IM CHUNA...
trebali su ih skinuti hilary bi im popušila 100% znam je kakva je.
neka ti se sve zelje kako dobre tako i lose poput bumeranga vrate ;) pa eto...
islamske samoubilacke teroriste treba vrlo temeljno pretresti , bar to je jasno !
Dobro ti reče @usput ćifute pogani,strah vas je balijskih ćuna. Nije ničija do zore gorila pa neće ni ćifutima.Ustaće hićo iz groba,biće novi film:ćifutski sapun II
Tako treba.Što volim kad neko pokaže muslimanima da su se previše osilili i da ima onih koga ne mogu zastrašiti svojim terorizmom,tekbiranjem ili fetvama. Ništa od mene,samo jedno veliko divljenje Izraelcima. P.S. I nema ništa od dvije države jer 600 000 (posljednji podaci) Jevreja živi na palestinskim teritorijama (Zpadna obala i Ist. Jeruzalem).To se isjerat ne može.
Sasvim normalna stvar,sigurnost je na prvom mjestu