Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa onda se obračunajte sa njima.
Ovaj se prodao cionistima kao Kadirov Rusima....hamas je PLO.
Ne podrzavam izraelsku akciju, odmah da se ogradim. Ali imam pitanje za svoje sunarodnjake Bosnjake. Zasto ne razvijamo empatiju prema Kurdima kao prema Palestincima. I njihova djeca ginu, pa cak ni nemaju priliku bilo kakvu drzavnu upravu organizovati.
@Kapetan26 Potpuno si u pravu. Taj jadni narod je potpuno zaboravljen, a kad nesto pokusaju sami da naprave odmah su teroristi.
Koliko znam i Arapi su semiti. Ovdje je nekako fokus stavljen na islam. Ispada da su Palestinci veci muslimani od Kurda. Činjenica je da Izrael ne vodi rat protiv muslimana, vec protiv Palestinaca bez obzira na njihovu religiju. Cinjenica je isto daa zaboravljamo mnoge napadnute narode.
Tko da se bori za slobodu Palestinaca i slobodu Palestinu!?
Pa skinite ih s vlasti ako vas ne predstavljaju. Da nemaju toliku podrsku Hamasa ne bi ni bilo
pa hajmo mi dodika i covica skinuti ako je tako lako je preko tastature govoriti sta se treba raditi svako je pametan za drugog, a za sebe ne
E ovo je već nešto ako se Palestinci ograde od terorističke skupine Hamas.
M. ABBAS JE PALESTINSKI TROJKAŠ - SVE RADI U INTERESU TZV MZ I IZRAELA. PALESTINCE JE POTPUNO ZAPUSTIO, TAKO DA SE NA Z. OBALI IZRAELSKA TERITORIJA UDVOSTRUČILA ZA NJEGOVE VLADAVINE. U GRADOVIMA NEBLUS I RAMALA NA Z. OBALI HAMAS JE PREUZEO POTPUNU KONTROLU.
Ne predstavljaju. Meni je samo žao što je na klixu jako puno Bošnjaka požurilo pozdraviti akcije Hamasa i kasnije ih opravdavati. To sve vide ovi iz OHR-a i američke ambasade. Sutra kad nas taj isti OHR bude ebavao, bit će “zaštooo, jel zato što smo muslimanii?”
Rade na tome da i Bosanci izmedju sebe ratuju ko sto rade Palestinci, radikaliziraju sve sto se moze u nadi da ovi prvi napadnu pa da zagreb i beograd imaju konacno opravdanje kao da nekog brane. Ali nace oni i lazna opravdanja ako bas zaskripi.
Pa Palestinci su već zamalo sami sa sobom zaratili ! PLO Fatah Hamas !
Hamas je pokret otpora, hamas je obaveza..ovaj cionisticki sluga sto mu je 60 palestinaca ubijeno na zapadnoj obali ( inace oni nisu u ratu a opet ih ubijaju) trebao bi oci otvoriti bolje nikakav zivot nego zivot roba
Obaveza je ubijati civile, ukljucujuci djecu i bebe? Dobro je znati...
Koje bebe, one sa cnn-a sto se reporterka kasnije izvinjavala sto je lazne neprovjerene informacije prenosila.. skini telegram app. Imas eye on palestine grupu pa cisti onako informaticvno pogledaj sta i procitaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja to pisem godinama u komentare da su arapi medjusobno u ratu ali muslimanska propaganda ovdje neda cut
Palestinci su uzivali u doba Tita i Arafata
HAMAS=AMERI,MOSAD I SAUDIJSKA ARABIJA.
A nije Iran jel?
Hamas, Isil, Al Kaida zar ne vidite svi isti potpis osnivača da nije možda CIA, Mosad, M16 jer šta su ove terorističke organizacije uradile, samo nanijele štetu islamskom svijetu, a ko je od toga profitira? A uvijek ko profitira ima prste u korijenu
Iran ih danas financira i naoružava štaš na to rec
gooUser1629378538 Šta ti znaš ko Hamas naoružana? Ne znaš ko ti mater heebee a da znaš ko ove finansira
TAČNO TAKO!!!