Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Posmatrac ovi nasi domaci islamisti govore \'posalami\' , \'egber\' itd a ja, u znak respecta, koristim njihovu terminologiju !
Pa...vrlo jasan scenario...palestinci sa Zapadne obale su puno manji problem za cioniste u odnosu na hamasovce. Izrael uz pomoc USA daje na desetine miliona dosta korumpiranoj vladi Zapadne obale i tako drze stvari pod kontrolom, dok kada je Hamas u pitanju te metode ne pale...odnosno, ne pale nikakave metode, osim da im dignu okupatorsku avijaciju i stave stvari pod trenutnu kontrolu, bar tako pokazuju minuli dogadjaji iz proslosti. Hamasovci se ne daju potkupiti za razliku od svoje brace sa Zapadne obale. Ukratko, Zapadna obala je polu marionetska vlada postavljena od strane cionista, dok je Hamas potpuna volja vecinskog naroda koji naseljava Gazu. Kad se sve to uzme u obzir, hapsenja nisu nikakvo cudo, niti su nesto sto se ne moze ocekivati. @ampak, All-ahu ekber...pa bar ti treba da znas kako se pise...cest si posjetitelj islamistickih stranica poput islambosna.
sada ce se oni medjusobno dobro pomaristi ! alllahu egber, ne ?!
Nadam se da će i kod nas islamofašisti poput Zlajoglua uskoro u zatvor.