Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daidza Hitler kaze: “Personifikacija đavola kao simbola svih zala podrazumijeva živi oblik Jevreja”
Steta sto cifutare nisu potamanili do '45. Neko ih je ipak dobro poznavao, pa je znao sta je lijek za tu pogan...💨
Pa sto ne pozovete na zaustavljane "protesta", sto ne pozovete hamas da prestane sa teroristickim napadima.... Vi zakuhate i onda glumite zrtve ...
gledaj palestinske fasiste.."belongs to the muslims" - kao da ste jedini na svijetu. Mrs, ajmo izraelci roknite ih, cijeli civilizirani svijet je uz vas. Smrt fasizmu! Niko nevjeruje vise toj fasistickoj propagandi palenstinaca. Hvala izraelu sto danas svi mogu posjetit Jerusalem, cuvajte slobodu tog grada od tih prljavih fasista.
Inace, nisam religiozan ali jedva cekam da posjetim glavni grad izraela - Jerusalem. Pa nek te fasiste jos vise kmecu...
@Observer al Quds, arabischer Name für Jerusalem, von dem Verb قدس / qadusa, was „heilig sein“ oder „rein sein“ bedeutet; Kurzform von arabisch بيت لقدس al-Quds al-arabi, palästinensische Zeitung ...sad si se posteni izblamiro....prijatelju ostavi se fasizma, fasizam je zlo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko ima Palestinaca u svijetu treba da uloze pare za otrov masovnog unistenja I da opletu po zidovskim govnima
Sta pozivate?? 50 i kusur godina ste imali da od drzave napravite nesto, da je ojacate unutra i iz vana da mozete bar djelimicno parirati Izraelu... pa ako ne vojno, onda ekonomski, propagando, obrazovanjem...i sta ste uradili? Nista osim sto ste trosilo humanitarnu pomoc i svadjali se izmedju sebe...
Zalosno je to sve. I traje godinama. Samo se pitam otkud im snaga da se i dalje suprotstavljaju i ginu u tom famoznom pojasu Gaze...
I Mi smo u Knjizi* objavili sinovima Israilovim: “Vi ćete doista dva puta nered na Zemlji učiniti i preko mjere oholi postati. # I kad dođe vrijeme prve od dvije prijetnje, poslaćemo protiv vas robove Naše, silno moćne, oni će uzduž i poprijeko zemlju vašu pregaziti, i prijetnja će se ispuniti.* # Zatim ćemo vam dati pobjedu protiv njih i pomoći ćemo vas imecima i sinovima i učinićemo vas brojnijim. – # Kur'an sura El Isra od 4-6 ajeta.
I Mi smo u Knjizi* objavili sinovima Israilovim: “Vi ćete doista dva puta nered na Zemlji učiniti i preko mjere oholi postati. # I kad dođe vrijeme prve od dvije prijetnje, poslaćemo protiv vas robove Naše, silno moćne, oni će uzduž i poprijeko zemlju vašu pregaziti, i prijetnja će se ispuniti.* # Zatim ćemo vam dati pobjedu protiv njih i pomoći ćemo vas imecima i sinovima i učinićemo vas brojnijim. – # Kur'an sura El Isra od 4-6 ajeta.
Izraelci nikad brojniji ni mocniji nisu bili....
povucite taj goloruki narod nek ne gine dzaba!! kamenjem na puske i tenkove...nije bas pametno
Gde ste pošli?
Izraelci, kao i Palestinci, imaju "pravo" na svoju državu, ocijenio je saudijski prijestolonasljednik u izjavi koja je novi znak približavanja Izraelu. Čini se da se sunitska monarhija sve više približava Izraelu, napose zahvaljujući tome što imaju zajedničkog neprijatelja u regiji, šijitski Iran. Izraelski premijer Benjamin Netanyahu je pak nedavno rekao za svoju zemlju da je "nužan saveznik" arapskih zemalja koje se ne slažu s Teheranom.
plan izraela da posalje arapske ko*je*e po europi i oogadi muslimane europskom narodu je uspio, jacanje desnice i izraelsko osvajanje bez sankcija je sad realnost. siti su ionako jedini pravi muslimani, ove sunitsko vehabijske teroriste treba uvijek imat na oku vecina su prikriveni radikali.
"zaustavljanje masakra koji Izrael izvodi u Pojasu Gaze" hahah pa idioti izvode nekakve kamikaza napade na Izrael i očekuju da ih IDF gleda :D Naravno da ih svjetska javnost sa podsmijehom gleda kako ginu jer nemaju nikakav legitimitet. Neka se ostave terorizma i napokon prihvate činjenicu da Izreal nikuda neće otići, niti ga mogu pobjediti. Prvi korak je skinuti sa vlasti teroriste hamas.
Sad će Erdogan da zagalami i židovi će da se povuku
Za ideale ginu budale,ovi Palestinci nikako da shvate da ginu uzalud,i da ovakvim protestima samo nanose stetu sebi,skidaju ih cionisti ko glinene golubove bez ikakve odgovornosti.