Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jevreji ce biti dzehenemsko gorivo. Proklet narod
Ne zna vise čovjek sta bi rek'o na sve ovo.
Namjerno su donijeli bebu da bi se neko sazalio na njih.
Pjesma posvečena Palestini: https://www.youtube.com/watch?v=9Qtyw84F5DM
I jučer je objavljena ta vijest a nije objavljena ona o ubijenih preko 100 civila u Doumi i Allepu u Siriji u raketiranjima koje je izvršio Sirijski režim.
Stvarno ne kontam kako neki ljudi nemaju milosti. Halo ba pa to je milosti... beba je beba dali to od cetnika, cifuta ili muslimana
Znate lajati. Svaki paket windowsa, svaki prodati računar na svijetu, gotovo sve što ima silicijumske čipove, u suštini sva elektronika je patent u rukama jevrejskog naroda. Samo lajte, a komentarišite po profilima, fejzbučite i ganjajte androide. Izrael će biti sve moćniji i bogatiji. Hoće li neki od vas, dušebrižnika, sada baciti mobitel i računar kroz prozor, kao podršku muslimanima u palestini? Naravno da neće!
A i ti isto, nisi taj gornji komentar ovdje poslao telepatijom. Pa onda, šalom @alternativa !
Ja podržavam Izrael, tako da nije baš isto. Ni nalik, zar ne. Šalom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Proklet narod.
tesko je vise bilo sta reci to su jevrejska govna koja stite i potpomazu srbi jer su isti i cilj im je da istrijebe muslimane i ne prezaju od ubijanja djece.
Prvi ih ti podržavaš. Svaki paket windowsa, svaki prodati računar na svijetu, gotovo sve što ima silicijumske čipove, u suštini sva elektronika je patent u rukama jevrejskog naroda. Samo lajte, a komentarišite po profilima, fejzbučite i ganjajte androide. Izrael će biti sve moćniji i bogatiji. Hoće li neki od vas, dušebrižnika, sada baciti mobitel i računar kroz prozor, kao podršku muslimanima u palestini? Naravno da neće!
alternativa to jeste tako kako ti kazes i niko od nas nece baciti ni mobitel ni racunar i vecina lijekova koja se izdaje i prodaje u apotekama ide za finansiranje jevrejske vojske i nazalost to je nasa stvarnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izraHELL JE GENOCINDA DRZAVA CIFUTI SU RAK RANA LJUDSKOG RODA ZATO I JESU PROTJERIVANI KROZ CIJELU LJUDSKU ISTORIJU
Bitno je da elektronski čipovi i tehnologija zasnovana na njima nikom nisu mrski. A, Izrael živi od patenata na takvu tehnologiju. Koliko si jevrejskih metaka platio pišući po klixu i fejzbučeći, mogu ti samo reći "šalom"
alternativa DEBILICNO NEMAM FEJZBUJK A TO JE ISTO DA SI REKAO DA LUJ PASTER NIJE IZUMIO PENCILIN DA DANAS NESTO SLICNO NE BI POSTOJALO
PRIKAŽI ODGOVORE (4)