Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...tako su i u našim ratovima svi pobijedili...a to što nas je svih skupa manje, potpuno je nebitno...osim kad mržnju krijemo iza lažnog bola za poginulima...
Daleko od toga, ne možemo to porediti ali karakterisati nas kroz ovo, to je ok. Takođe, ne može se ni nazvati nekom pobjedom i Hamas to preuveliča ali na neki način, sama dozvola ribarima ( koju ne bi nikad dobili na 'ljepši' način ) je u dobroj mjeri pobjeda koja će poboljšati uslove života civilima.
kakva pobjeda jadni ne bili?
pomirenje je rezultat medjunarodnih intenzivnih lobiranja i pritisaka na obje strane !
Eugen Kvaternik ti si jedan neizivljeni bubuljicavi pedercic. Bolje da nadjes sebi zivot jado jadni i ugrozeni isposnice nego sto lijecis poremecaje na internetu.
Izraelci su uništili većinu tunela, s*** Hamasu dobar dio oružja za koje je trebalo godine da se prošvercaju u pojas Gaze, uništili dobar dio infrastrukture i sebi kupili nekoliko godina mira. Ovo primirje i kvazi-slavlje je obična predstava za javnost i glupe islamiste koji se lože na nekavku "pobjedu". Inače, da napomenem da Agencija Anadolija prenosi ovu vijest, a ta agencija je vjerodostojna ko Kurir.
jeste pobijedili ste, kako da ne, pa mi bi vas mogli slomiti s ona dva jadna miga u raspadu, a ne izrael da hoće...
trajno primirje ?????? zar ne vidite da su te dvije rijeci OKSIMORON ?! konacno, cilj nije prirje niti mir sa cionistickom tvorevinom, cilj je UNISTENJE IZRAELA !!!! dakle, dzaba radost, dzaba veselje .... Allah je najveci !
e moji palestinci... zalosni ste vi ako mislite da ste odnijeli pobjedu i ako vjerujete jevrejima o ovom primirju... cim se bura malo smiri opet ce bit placenici koji ce ubiti par jevrejskih civila i eto izgovora za nove napade.. pa vec poznat scenarij koji se ponavlja vec vise puta... da vam je Bog dragi na pomoci.. amin
Fahrudin Radončić, moj izbor!
NEK VAM JE DRAGI BOG NA POMOCI,,,DA JE BOGDOM ISTINA DA JE STALO ROKANJE OBICNI LJUDI,,,
Generalisanje je stvar koju sam oduvijek najvise mrzio, svi srbi cetnici, hrvati ustase, a muslimani cijelog svijeta pobjedili u Izraelu...
...no dobro, stari dobri balkanski debilizmi...ovi internet ratnici su posebno zajebani...
svi casni i posteni srbi jesu cetnici..ta generalizacija je sasvim opravdana
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Nadam se da će biti bolje, iako nikada ne možeš vjerovati židovima.
samo se idiot moze osloniti da ce biti bolje, bit ce bolje kad nestane cionista
Oštro govoriš momak, ulagani malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ja sam kao musliman sretan ali koje je ovo primirje do sada, pitanje je dana kada će opet cionisticki teroristi poceti ubijati djecu i civile, zato braco muslimani CUM GRANO SALIS.
comie 9 i eugen pickernik su dali negativne ocjene, simpatizeri ubica nevinih civila i djece
ti nisi ni m od muslimana,ti si jedan vjerskinacionalista
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Podrška Palestinskom narodu i antifašističkom pokretu Hamas iz Šibenika!
kakva pobjeda?o cemu ovi?