Državni praznik
71
Palestinci slave "Dan pobjede"
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ HrvojeZG Pa vidiš Hrvoje ,s obzirom da oni nisu ni započeli sukob (a da ga ujedno nisu ni mogli zaustaviti) ovo na neki način i jeste njihova pobjeda. Jel čitav svijet je manje više stao na njihovu stranu i solidarisao se sa njima što prije nije bio slučaj ,jer svi su navijali za Izrael. Vremena se mijenjaju polako ali sigurno. A nisu ništa luđi ni od Hrvata koji su se ušetali u napuštenu Krajinu pa pokokali starce i babe i to proglasili kao \"vojničko remek djelo\". :)
Žao mi je ovih ljudi, treba im dati podršku.
Bosanski sunniti, ima dovoljno mjesta u Gazi i za vas. Potrpat cemo vas u brod u Neumu, ni kartu vam necemo naplatiti. Za 18 sati ste na prekrasnoj Sredozemnoj obali Gazza Strip. Zadnje sto cete od BiH (u kojoj ste uljezi) vidjeti je grb na Kleku. Živjela BiH! Živio Dodik! Živio Čović!
Pustite ovo, nego braco koga cemo curvarima izabrati za predsjednistvo. Malo mi ovaj Komsic dosadio, pravi se pametan. Sta mislite da im izaberemo Lijanovica, pristojan je poljoprivrednik.
Cudan je taj arapski mentalitet izgube sve ratove od Izraela i oni to slave ko pobjedu. A mozda samo slave sto ih je poginulo 160-170 , obicno bude nekoliko desetaka hiljada :)
ovi slave ko i Bosnjaci drzavnost, nidje veze
\"Ne moze cionisticka zvijer izmas-akrirati koliko plemenita palestinka moze roditi.\" ti jos nisi cuo za deratizaciju?
Kada se borite sami protiv kompletnog zla na ovom svijetu (cionisti i njihovi pomagaci i sponzori) i uspijete na svakih njihovih 1000 udaraca uzvratiti jednim udarcem...to je pobjeda. Imaju Palestinci kapaciteta za jos dodatnih 60 godina cionistickog genocida... Ne moze cionisticka zvijer izmas-akrirati koliko plemenita palestinka moze roditi. Dok oni (cionisti izraelcani) kom-adaju palestinske bebe, plemenite palestinke poklanjaju ovome umetu buduce mudzahide i mudzahidkinje. I na kraju, doci ce dan konacnog obracuna...teci ce rijeke k.rvi cionista i zvijeri u ljudskom obliku...naplata ce biti duga, teska i bolna za najvece zlo na planeti.
Sto ti je ponos...preko 60 godina nevidjene torture i genocida...terorizma i terora...sama cinjenica da okupator ne sprovede ono sto planira za njih je pobjeda... Palestinci su ponos Muhamedovog s.a.w.s umeta.
Naravno da treba zaliti ljude Gaze i osuditi sve ratove nebitno gdje bili i kojem narodu se desili. HrvojeZG siguran sam da si bosanac i da imas BIH pasoš. Po tvojoj prici ti si dijete koje je slusalo o proteklom ratu i nova nada buduceg rata.
presavi kamuflaza hrvoja ko cvaju i nategnu mu ga do balcaka´ahhahaha
Blago muslimanima a pogotovo njihovim vodjama ... postoji li iko na planeti blesaviji od muslimana a posebno ovih iz tzv \"palestine\" , jer ako je ovo pobjeda sta li je onda poraz ??????!!!!!! nema veze, u svakom slucaju cestitam i Bosnjama Dan Pobjede ....
Onima koji ne razumiju o cemu se radi. Palestinci ne slave pobjedu u vojnom smislu te rijeci. Oni slave pobjedu jer su na drugim planovima uspjeli da izvojevuju bitne stvari. Uspjeli su da poraze izraelsku fasisticku propagandnu masineriju i da na svoju stranu pridobiju ljude cak i u drzavama najvecim saveznicima Aparthejda. Uspjeli su da skrenu paznju svjetske javnosti na sebe i svoju patnju. Uspjeli su da pridobiju velike saveznike koji su po prvi put jasno i glasno stali u odbranu Palestinskog naroda (ovdje naravno mislim na Tursku i Egipat koji se je u proslosti uglavnom drzao po strani) Nemojte misliti da Erdoganova izjava Izraelskom premijeru da pazljivo odmjeri svoj slijedeci potez izrecena u kairu nije jedan veliki znak da je vrijeme kad je Aparthejd mogao da radi sta hoce doslo kraju. Kad uzmete u obzir sve ove cinjenice Palestinci sa pravom slave pobjedu jer su promjenili geopoliticki balans i po prvi put uspjeli da odvrate Aparthejd da pocini velike zlocine.
\'\'herceg-bosna\'\'??? hahahhahahahahahhaha
hahahahahahhahahahahah... dan pobjede\" hahahahahahahahahah Jojjjjjjjjjjjj majko moja :D
zao mi je ovih ljudi i njihovih mentalnih mogucnosti. slave dan pobjede? dovoljno je pogledati koliko se smanjila teritorija gdje palestinci zive, od II svjetskog rata do danas. izraelci vode dugotrajnu plansku kampanju etnickog ciscenja. da li hamas provocira napade i igra na ruku izraela je sasvim nebitno - izrael ce uvijek naci razlog za odmazdu. licno mislim da je hamas najveci prijatelj izraela. pretpostavljam da su u sluzbi mosada, jer ne mogu da vjerujem da su toliko glupi da daju izraelu opravdanje sa svako novo ciscenje teritorija.
@ HrvojeZG BiH je danas međunarodno priznata država. Njene granice se ne mogu mijenjati tako olako kao što ste vi Hrvati i Srbi mislili da može. A nešto čisto sumnjam da će Hrvatska radi onog 19% bezvrijednog kamenjara da se svijetski ponizi i tako prizna svoju sramnu umješanost u agresiju na drugu državu. Granice su ti zacementirane dobro Hrvoje. A ti samo filozofiraj o finesama. Tako je isto Tuđman potpisao Dejton bez vodeći računa o vama dole u Hercegovini kao što nije vodio računa ni o Posavskim Hrvatima koje je žrtvovao za onaj bezvrijedni kamenjar. Zato vi danas se morate da borite za \"treći\" entitet koji nećete nikada ostvariti a maštanje o \"Banskoj Hrvatskoj\" se svodi kao na maštanje Srba o \"Velikoj Srbiji\"... :))))))