Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I crnci su imali veća prava nakon ukidanja ropstva...
podsjeca me na njemacku prije WW2 (a ako cu biti bas pravo odvratna reci cu ....naucili od njemaca)
Oh pa to je dušebrižnik glavom i bradom, od po' metra... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad ce Amerika i EU ponovo izraziti zabrinutost.
Jevreji su ok narod, pametan, sposoban, obrazovan. CIONIZAM je zlo.
sta reci ponasaju se kao i nacisti, izgleda da su uzeli sve od nacista kako sto vise da maltretiraju i unistavaju jedan narod, a zaboravili su prebrzo sta je njima radjeno. fuj.
Izraelci, bliži se kraj i vaše agresije.Papa je uzeo stvar u svoje ruke.
Vala i ovi Izraelci, zaboravili šta znači degradirati, maltretirati i mučiti ljude. I Izraelci imaju kratku pamet.
Ovako bi i Duduk da moze,oni su mu mentori tj. zanima ga njihova metoda tlacenja.
Najgora je stvar kada nekadašnja žrtva postane krvnik, pa su tako Židovi počeli primjenjivati metode koje su nekada i sami na svojoj koži osjetili. Mada jedan dio krivice snose i sami Palestinci, jer se ne umiju obračunati sa svojim ekstremnim radikalima koji koriste autobuse prepune putnika za samoubilačke napade. Kako bilo, iako se samo radi o pilot projektu, ovo je čisti aparthejd.
kakav aparthejd
Izgleda da je nervozni bio u pravu...
imate li i kkave trakice da oko ruke nose......ono reda radi :( cccccccc.......e moji izraelci........kako vam je malo trebalo da zaboravite svoje patnje i počnete raditi isto drugima :(
katastrofa hodzic on bi za marku govno pojeo
pa sta tu ima lose koristite Palestinske autobuse dobro za ekonomiju ..plus iskreno kad se bosnjaci pocnu dizat sami u zrak neci nijakoristit javni prevoz di ih ima zajebi sine ... :)
Za tebe je traktor,kakav ti i javni prevoz :)
@ crni vitez moze i ja sebi isto zelim sto zelim drugima cak malo vise ne isto .. moj komentar nije bio zelja neg konstantacija vi muslimani recimo u mome gradu gdje je pola pola otprilike stojite na stanici i ako naidje kombi taxi i ako je hrvat vozac bezobzira na cijenu jer su iste nijedan nece uc makar padala kisa hladno ko vrag stajace na stanici i cekat muslimana e to ti je buraz lojalniost stimulacija svoje nacionalne prpadnosti sta fali ako to pocnu palestinci radit nista samo dobro palestinskim prevoznicima ..a izraelci se osjecaju sigurnije znaci svima dobro .. a za dizanje u zrak pa meni to nije zelja nego bojazan jer taki bombasi bi usli u hrvatski ili srbski bus i diglise u zrak @ william Costigan sto sad treba da znaci da traktore vozaju samo zaostali ??primitivni ?? stavrno moras da definises to jer nerazumijem kako jedan covjek koji vozi traktor bi trebo da asocira na nesto negativno ..??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)