Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepša zastava na svijetu. Zastava koja predstavlja borbu za slobodu, istinu i pravdu. Jednoga dana uz nju će se (opet) vioriti naši zlatni ljiljani!
Kompliciraju? Jeste li vi stvarno toliko ? Izraelska: 1.konstantna kradja zemlje iz okupirane teritorije. 2.hapsenja Palestinaca. 3.rusenje kuca. 4.unistavanje poljoprivrednog zemljista. 5.Bombardovanje Gaze. 6.Onemogucavanje ulaska hrane/lijekova... u Gazu. 7.Onemogucavanje Kretanja izmedzu gradova u Okupiranim Teritorijama. 8.Zabrana gradnje Palestincima u Jerusalemu, pa cak i dodatne sobe u postojecoj kuci, zabrana renoviranja postojece gradnje... 9.Gradnja nelegalnih naselja u Okupiranim naseljima ukljucujuci i sami Jerusalem(koji je od teritorija OKUPIRANIH od 1967g.) I jos duga lista. A da ne pricamo o legalnosti drzave Palestine po svjetskom zakonu, i UN rezolucijama br.181 i 242. Ko komplicira \"napore\" Obame? Dobro bi bilo pustiti informisane ljude da pisu o takvim temama.
Druže Arafat mi ti se kunemo !
Izraelci vratite nam bubrege!!!!
Izraelci nedaj te se. Ni cm zemlje muslimani ne smiju da dobiju. I kod nas nemaju vise nego 24%!
@Bosanac Veceg sljam od takvih kao ti nema....
arapi su sljam najveci na svijetu :D izraelci su normalni ljudi koji se brane od bradonja sto su poput c3tnika!
Iz Sarajeva.:)))
Nema bitke nema rata bez Jasera Arafata :)) ....Free Palestine Free....
teroristi postavljaju zastave??? e moj zapade...
palestinci i arapi generalno su veoma gadan narod, siguran sam da nas granice, mi bi se klali hiljade godina sa njima, to je sljam najveci ikad. izraelci su pametni i dobri ljudi, i moraju se braniti od arapcina koji izgledaju kao c3tnici u svakom slucaju
?? @ Iz kojeg si ti usmrdjelog crijeva izletio pa mi svinjskom gripom , odnosno virusom H1N1 zarazi kompjuter.
I BiH je, ima godina i godina, pa je i dalje karikatura od države.
koga vise briga sta radi ova ciganija. oprostite romi, vi ste puno casniji narod od ovog smeca.