Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija Izetbegovic nije trebao potpisat Dejtonski sporazum. Taman kad smo ih poceli tjerat preko Drine on nas je zaustavio. Zaimeeeeeeeeeee cujes li me......J33BBO SI NAS ZA SVA VREMENA ZAIMEE
@fbUser1571384906 Opet jedan drogirani bosnjo. Koga ste vi terali svega ti. Ceo rat ste drzali 15% teritorije, i kada je Hrvatska usla sa vojskom u BiH, onda ste izmilili mali bosnjakistanci da ugrabe nesto. Kaze bosnjo bio pred Banjalukom, pa bih voleo da mi kaze koja brigada je to bila pred Banjalukom, posto se zna da ARBiH nije prisla dalje od Sanskog Mosta. Znas li ti decak gde je Drina, a gde je Sanski Most.
@SerbianTrolIMaster @333555 halo vas dvojica, jel vam to kacavenda nedostaje, eno trazi vas spustenih hlaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nazalost, i da sravne Palestinu sa zemljom, ne bi niko mrdnuo **rcem... to vam je samo pokazatelj koliko smo mi mali! Mislim na BiH! Ne daj Boze rata ili granatiranja...
KOJA BI BUDALA PRIHVATILA !
Ko drugom jamu kopa sam u nju pada....
Ovako će šupljo izgledati mapa smrdije za par godina, kad komšiluk vrati nazad svoju teritoriju.
Dakle, Netanyahu sad ima slobodne ruke da formalizira materijalno stanje. Palestinci su sebe odavno osudili na nestanak s izraelskog prostora svojim zadrtim stavovima da je čitav Kanaan njihov.
U pravu si. Arapska i iranska "pamet" ih je dovela do toga da nemaju državu. Za ostalo pitaj Sulejmanija...
Whats the point? Arapski svijet sigurno nece stati iza Palestine a nafta je pri kraju. Bolje im je da prihvate. Mozda im je jedina nada da Trump izgubi naredne izbore.
33355 konju
Najsmesnije sto neko mislis da su Arapi ti koji imaju pravo nad tom teritorijom, a da su Jevreji ti koji su okupatori. Jevreji na tim prostorim su pre vise od tri hiljade godina,a Arapi su to tek od sedmog veka. Stim da Arapi na celu sa Muhamedom nisu donosili Boziju poruku, vec razaranje, proterivanje i kradju. Palestinci danasnji nemaju veze sa Filistejcima.
izraelci ako misle mirno ivjet moraju vratit makar dio teritorije.ako nece nikad nece iti mirni.a najgoreje u strahu zivjet
Aaaaaaa... baš neobično... odbiti prijedlog takve moralne gromade...
Naravno da je odbila kad je plan neozbiljan. Ali ako dobije Trum još jedan madat... Onda se sve može desiti. Mnogima izraelcima se ne dopada ovaj trumpov plan..