Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nija Vlada Zapadne Obale, vec drzave Palestine, priznate vecinom glasova pred UNom (neki dan)...
Tako i treba, da se napokon zakon i pravda nadju i iznad cionista, a ne suprotno kako je do sada bilo.
Pa nek grade, imaju pravo da grade na svojoj zemlji... zar Palestince moraju pitat za dozvolu? jel muslimanima mozda zabranjeno da u Republici Srpskoj grade kuce? zasto bi Jevrejima bilo zabranjeno da grade u Palestini?
Islam je ZLOCIN protiv COVJECNOSTI Puna podrska Zidovskom narudu i njegovom visestoljetnom nastojanju da povrati obecanu mu zemlju -ran~ku i podade vam zemlju i sva blaga njihova stoku njihovu i gradove njihove a sljedbenike knjige (ZIDOVE) vama u roblje podade jer Al.lah sve moze