Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sto je nastalo macem... Nestat ce s macem... \"Torah\"... Kad se nebo i zemlja sastave...nece vise biti ni Jevreja, Muslimana, Hriscannina...vec samo ISTiNA...!!!
Poželi i svom narodu ono što želiš drugom. Želja će ti se ostvariti, vjeruj mi.
J_eb_o ti kolicinu zraka i ozona i svih drugih gasova koliko su to trebali srbi i j jevreji da udisu !
Cionisti nisu jevreji ko sto i srbi nisu hriscani.isto im je porijeklo u rusiji, rus je i osnovao cionizam , prezime mu je \"hertzl.\" Srbi su cionisti, istu teoriju o nebeskom narodu i nemaju nista s vjerom i naciom.kolonizatori i genocidasi.:D
Naravno da ce HDZ-ovce na celu sa \"srbinom draganom covicem\" podrzavati srbe i cioniste..ISTA AMBALAZA ruskih emigranata, nebeski narod koji nema nista ni sa HRVATIMA NI SA HRISCANSTVOM.! Porusit ce covic sve katolicke bogomolje, no sikiriki.
Cionisti nisu jevreji ko sto i srbi nisu hriscani.....isto im je porijeklo u rusiji, rus je i osnovao cionizam , prezime mu je hertzl. Srbi su cionisti, istu teoriju o nebeskom narodu ko i genocidasi, nemaju nista s vjerom i naciom.kolonizatori i genocidasi.
Nisu ih hakeri prekiluli vec izraelske teroristicke i fasisticke banjamin i liberman nacisticke i cionisticke kriminalne armije apokaliptistickih jahaca apokalipse, sekta.
izraelski hakeri
slali novac kazes ? pa da kao ne prigovaras sta oni rade tamo muslimanima ..kako neposteno uzimaju teritoriju i tako te stvari ? brate , operisi nos
kada vas covjek cita jasno mu bude sto vam se izdesavalo sve to sto se izdesavalo jer ste toliko malodusni da ste jadni ;) ne treba zaboraviti da ste od jevreja sugradjana u 2svjetskom ratu otimali radnje, novac, pomagali svabe, ne treba zaboraviti da su jevreji u proslom ratu pomagali narod bosne slali novac, hranu i lijekove, lobirali za prestanak rata itd. ne treba zaboraviti kako ste jadni :) a sve sto zelis drugome najcesce zadesi i tebe :)
cifute na plinsko tusiranje...
\" I Istina će te osloboditi !\". Ha ha, bit će - Al nisam znala !!!!!!!!!!??????????...ja mislila !!!!!!!????... a đe Manitu??? ( Buda, A_llah, Jahve, Zeus, neki kipić, stub, kamen...????). Neko bi morao Bogu reći da postoji kršćanstvo, islam, budizam.... jer On to zbilja ne zna! Bit će frke kada ON ( ONI ) dođu a to je uskoro. Šok, i niko neće biti u pravu, a najmanje oni koji su najviše mislili da su u pravu - vjernici.
Trebalo bi da me zaboli jer nisam ni jedan ni drugi, ali ipak moram biti na strani pravde, ljudski je.
ye.b.em fa.miliju svima koji su lajkali prvi kometar, a autoru komentara na prvom mjestu
Ne mješaj holokaust sa cionistima.
\"Radmanović je izdao pravoslavlje jer ne želi priznati Palestinu\" ????? Koja sreća za ostala dva uhljupa što je Radmanović protiiv jer oni nisu morali, a morao je neko jer je strah ogroman. No, igra se nastavlja i bit će interesnatno saznati ko je slijedeći protiv! Tipujem na Izetbegovića.