Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedno je bombardovati ljude sa jedanest hiljada metara ali kad krocis nogom, tad gines pajdo moj lijepi
izgleda da su i Rusi to skontali
Normalno je da se gine u ratu ali nemoj se primati na informacije ove opservatorije za ljudska prava koja je produzena ruke cionista kao i ove pobunjenicke grupe. Narod nepismen pa ne konta.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
tri čovjeka i nije ništo,više žrtava bude vikendom u sarajevu
ha, ha , ha... bošnjačkih medija što prepisuju od Opservatorije!! a Opservatorija one-man-band, jedan malo lukaviji Sirijac, emigrant u GB, iznajmio dvosoban stan, i rafala "vijesti" za režimsku štampu, incl. Bošnje...!
dobrodošli u rat. Tako su vam i braća Srbi krenuli na Bošnjake pa dobili po pičci. Baš isti mindset.
Cu balinceta sto laje iz slobodnog rezervata od 23 posto toliko su uspjeli. Nema ko ih nije trao pa cak i medjusobno se sa Babinim klali po tome su janjicari jedino i poznati.
jes vidio i opet smo preživjeli... ovako i Rusi nagrnuli misle tehnikom riješit rat
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
rusi su smece ljudsko.- nikome dobro donijeli nisu, nikoga nahranili nisu.-sve svoje nazovi prijatelje su opljackali i u jadu ih ostavili.ove navode mogu potvrditi i srbi iz okoline beograda i iz kladova.- oni su "bracu " ruse upoznali 1944.-arapi bi mater prodali za vlast, e vidjet ce sta je rujo..gdje rujo dodze tu ne raste nista narednih 100 g...
Ako su rusi i srbi smece sta su onda balincad srpski poturceni otpad koji se u svim ratovima borio za okupatore i fasiste.
o njet bljak pizdjec !
elhamdulila
Ako ako, lijepe vijesi. Ma predivne. Neka samo nastave ginuti :)
Dat ces im ti sestru, kao sto je Olivera dala Bajazidu da ga nagradi sto joj ubi oca na Kosovu. Sta ce Turcenjak poput tebe na zna kad se ne pita sto je smedje koze
Evo i jedne lazne vijesti da obraduje "merhametlije" :-) Drago im da Rus pogine, kao da je Srbin poginuo. Radujte se, jadnici!
Jesi li vidio smeca ljudskog covjece?! Evo kunem ti se svim sto imam, sve vrijeme istinski saosjecam sa svim zrtvama i nesrecom Bliskog Istoka, radim godinama po ovim zemljama, i ne mogu da se nazalim njihovih zrtava i ove jadne djece, a pogledaj kako Bosnjaci u ovoj zemlji docekuju vijest o prvim zrtvama Rusima... Druze, Bosnjake je igrom sudbine u balkanskim ratovima zapala uloga zrtve, jer je raspored snaga na terenu bio takav kakav je... Danas evo odgovorno tvrdim, da je oruzana sila JNA bila u rukama Bosnjaka 92-95, ni jedan zivi hriscanin ne bi hodao bsnom danas... Molim te za komentar na ovo sto sam sad napisao. Hvala!
Bosnom*
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Prvi se macici u vodu bacaju..kazu tako
njet !