Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde bakire majku ti j*** podnesi ostavku!!!!
Treba je podjeliti malo veci broj lazni boracki potvrda i dici dosta kredita od MMF-a da to sve pokrije i ne bi imao problema.
A to što je jučer Vrhovni sud Bosne i Hercegovine po kratkom postupku smjenio Milorada, Bakira i Čovića, i zabranio im svaki rad u javnom i političkom životu, niko da spomene.
Upiš, zamisli da Mileta Vrhovni sud BiH treba da suspenduje radi korupcije ! A nema Vrhovnog suda BiH ! :) TO se zove strateško razmišljanje. Vidio Čova od Mileta pa ga ne vadi Hrvatima , a BAkir od Pakistanaca i MAlezijaca ! :))
who cares...
samo kod nas sto više krades, bolja ti je pozicija osigurana :)