Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce covjjeku vratiti 20 godina zivota, nema tih para da nadoknade
Колико је свијет отишао у курац довољно говори да држава која је истријебила Индијанце, бацала атомске бомбе, бомбардовала десетине држава самовољно, затвара без суђења, убија, премлаћује, мучи свакога ко је мрко погледа, перјаница ДеМоКрАтИјЕ...
Пуна уста људских права а Гвантанамо најозлоглашенији затвор икада...Гдје живот заиста не вриједи пишљивог боба...Који идиоти могу поштовати и волити такав један систем?!
Ovako prave teroriste.. i kad mu dokundise i raznese se negdje(nedaj Bože).. svi su krivi i svi ekstremisti i nepravedni, samo nisu ovi sto zatvaraju ljude kao da su stoka..
Članak preuzet od Russian Today. Ne volim nepravdu i ne podržavam Guantanamo i metode koje koriste ali fakat Russian Today da informiše o nepravdi, to je za plakat. Neka malo više fokusiraju na Putka u Rusiji i opozicionara Navalny u hapsani. Čim je neko i najmanja prijetnja mister Putku, odmah se proglašava kriminalcem, teroristom i izdajicom. Koliko je ljudi do sada pohapšeno ili ubijeno/otrovano u Putinovoj Rusiji.
Jednog dana, Kina se dovesti SAD do raspada.
Boli ga briga ,dobice prvo novi taxi i prvo mjesto na štandu
neka tuži USA međunarodnome sudu za ljudska prava,obavezno
A pustili su ga nakon sto je potpisao, da nece se tužiti sa USA.
sad ce naplatiti masno tih 17godina. a ni na slobodi mu ne bi bilo bolje...
USA demokratija
Zato su mu sunarodnici u migraciji itekako krivi za masovna nedjela koja cine sirom BiH,regiona i Europe.
Pa ovo je gore od ubistva. Zar postoji neka kompenzacija za ovakav čin? Uništili su čovjeku život i život njegove porodice. Joj demokrate, kamo sreće da Kolumbo nikada nije krenuo u plovidbu.
Ah ta americka demokratija
Tužiti Ameriku pred njenim sudom!
Jadan čovjek
Ko ga je tjerao da vozi u Guantanamo.