Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi sa silovateljima koji ubiju žrtvu i psihički a i fizički. Lijepi šerijat, pa ti izvoli siluj!
@tomicamali. Mozda je Šerijat do ovoga i doveo. Ne vidiš uzrok. Samo vidiš posljedicu. Obrati paznju na druge aspekte koji su doveli do ovog zločina
@ZmajevoOko. Tvoj pokusaj omalovazavanja, ukazuje na nerazumijevanje problematike. Pravdanje jednog zločina drugim, jest tvoj način razmišljanja i sklonost ka činjenju istog. Posavjetuj se sa stručnim licem. Također, ne drzanjem zadate teme, ukazujes na svoje duboko neznanje. Poradi malo na tom
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Sutra bih potpisala da se uvede smrtna kazna za ovakva monstrouzna nedjela! Ma i izvrsila bih kaznu nad njima! Bez trunke savjesti! Svako ko povrijedi dijete zasluzuje ovakvu kaznu.
Ovaj garant umislio da kad je mogo muhamed yebavat dijete onda moze i on :)))
U pravu si ,mada mora mu se priznati da za razliku od mnogih on tog muhameda istinski slijedi a ne samo bira,ovo mi se svidja ovo ne. Muhamed je takodje bio pedofil i ubica a bogami i genocidas (ne izmisljam,sve je zabiljezeno u istoriji) tako da ga je ovaj doslovno slijedio.
Jedan monstrum manje.
kod nas zgazis dvije djevojke na pjesackom i jos ti zrtva ispadnes jer te pljuju po kliksu...
ovo je zakon i sudstvo aferim
"u januaru ove godine u mjestu Kasur obješen je rano jutros" - ovi neki novinari bi trebali pod hitno uzeti u obzir promjenu profesije. Nepismenih ima i previse.
procitaj malo bolje prije nego sto kenjaš . Slivoa i ubio je djevocicu ove godine u Januaru a danas je izvršena smrtna kazna , mada mislim da je jedva docekao smrt kada zamislim sta su mu sve uradili od Januara pa do sada
Slazem se svakako i zadrzavanje smrtne kazne svugdje u svijetu za ovakve i slicne monstrume
svu gamad pobiti silovatelje pedofile i ostale i to pomalo ih rezat na tenane
Podrzavam 1000% sto su ga ubili. Pa sta mislite zasto je i trebao serijat i tako strog( zbog ovakvih zvjeri).
Što i u nas nema smrtne kazne da sataru ove što nas siluju u mozak dva'es i kusur godina...
Koliko god ova kazna bila opravdana i jest takva, Sud se, nazalost, nije bavio uzrokom nego posljedicom. Kako prevenitati da se ovakve tragicne stvari uopste ne desavaju?
@ZmajevoOko. Da bi se preduprijedii ovi slučajevi, nuzno je analizrati uzroke i preduvjete istih. Zapad kaznjava crkvenjake, međutim moze raditi samo po prijavi. Zrtve iz straha šute i kasno progovore. Iako, u konačnici, na zapadu zrtve imaju mogucnost da progovore, dok je ovdje ta mogucnost uskracena. Iako sam licnog misljenja da ova zivotinja nije pedofil.
@pascal. Strah nije rjesenje ni jednog problema. U Pakistanu se ovo ne desava svakodnevno. Dakle, slucaj je sporadican. Posljedicno prednjem, potrebno je ispitati sve aspekte bitka ovog monstruma, od socio-ekonomskog pa dalje. Sud se, nazalost, ne bavi time
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
neka mi neko iskreno odgovori...koliko bi za ovo zlodjelo kod nas dobio sincic uglednog clana stranke...
Muslimani :)
Pa normalno, kafiri i cetnici siluju, a muslimani takve odmah ubijaju. Jer silovatelj ostaje silovatelj citav zivot, 90 od 100% slucajeva se vrati silovanju nakon sto bude oslobodjen ili pomilovan, zato postoji jedan kratak postupak.
Nije nego pakistanac. Isto kao što si i ti obični balija, možda imaš ime kao ostali muslimani ali nisi musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)