Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da...vlada pakistana igra igru dvostrukih arsina. Hajmo se boriti protiv talibana jer ruse nase snove, koje su u nekim segmentima daleko od vrijednosti, koje u nasem drustvu tradicionalno kroji islam, a s druge strane , ne trebamo pretjerati, jer su talibani lavovi rata, i ko zna sta nam donosi sutra u nasem visegodisnjem ratu sa komsijama hindusima. Talibani bi nam tada bili od velike pomoci. Nego, hajmo zaigrati igru, sredi jednog, pet pusti, tako da cemo ostati dobri i sa amerima i sa talibanima. Samo su se zeznuli, jer nisu uzeli u obzir da ne mozes imati talibana za prijatelja ako istovremeno surujes sa njihovim neprijateljima. @ampak, vi bivsi vatikanski pobornici ste odavno uvidjeli SUPLJU koja vam je plasirana vijekovima, pa ste svi postali ateisti i sada pljujete na sve oko sebe. Nekako ste najosjetljiviji na islam...zavidnost ili uticaj odbacenosti katolicizma...ko ce znati!? Vi ste sada napustili smetljiste ali nikako da krocite u cvijetni vrt.
pakistanci se zabrinuli da ce Mula Mudzahid propjevati i otkriti Zapadu da pakistanska vojska podrzava islamskie teroriste kao sto je podrzavala i sakrivala Osamu bin Ladena ... opet klasicni islamski supljak !