Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj vracati, pa nisu valjda toliko blesavi da dobiju gratis opremu pa je jos vrate,ihhhh
Vratice im sigurno, al\' karambolku i retrovizore.
steta sto je bespilotna
Tesko talibanu koji je srusio letjelicu. Sutra ce ga sigurno ubiti.
Jel prezivio bespilot ?
Hira procitaj prvu recenicu jos koji put da ti bude jasnije sta je napisano. Sumnja se da je pala blizu granice sa Afganistanom, ali se ne moze reci sa sigurnoscu. Sto se tice naslova i teksta tu su pogrijesili jer u naslovu pise srusena, a u tekstu srusila sto su dvije razlicite situacije i tu se slazem sa tobom.
HGJGJ
Sumnja se da je pala a imaju ostatke letjelice???? I jos razmišljaju hoće li je vratiti?? Pored toga trebali bi da stavite da se srušila a ne da je srušena. Totalno dvije različite stvari, jer nema dokaza da je neko srušio letjelicu! Kakvo vam je to novinarstvo?? Imate li vi editora?? Gubite kredibilitet na izvještavanju.....