Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ocel k men objasnit razliku izmedju suni i siita ?? i divim se hrabrom podhvatu pucat po neneoruzanim ljudima u autobusu ... plus s cinjenicom da je pakistan nuklearna drzava a takva anarhija vlada ... nadamse da su one dvije tri bombe koje imaju vec zardzale u nekom podrumu da nepane napamet nekom da to ispali
ma daj pa svako malo u pakistanu pucnjava nemozes za sve krivit obavjestajne sluzbe i neke zavjere ljudi imaj tamo mnogo problema od talibana do unutrasnji ..kome je cilj dstabilizirat zemlju koja ima nuk oruzje ??
Čim bude ovako nešto manjih ili većih razmjera kriv je mosssad,harp,ameri,vrijeme nije im godilo jbg.malo nervoza spucala al'to je sve OK!Itd... Ha ha -_- Kako da ne.A razlika au nemam slovo dozvoljenih toliko. Za razliku, od šiita, suniti uz Kur'an slijede i Sunnet, pravila islama utemeljena na običajima Poslanika Muhameda. Druga grupa su sljedbenici Ali ibn Abi Taliba, koji je bio rođak i zet Poslanika Muhammeda i otac Muhammedovih jedinih potomaka. Njegovi sljedbenici su sebe nazvali šiitima što je skraćenica od Ši'at Ali (Alijina stranka). Šiiti su crne ninđe a suniti normala eto lol malo šale
je li ovo aperitiv danasnje mrznje ili? Dug dan ispred nas, a nadam se da doticni nece fasovati bruh velicine tepsije bacajuci kosti po ovoj digitalnoj mahali.
Opet suniti sire mir i toleranciju kalibrom sedamšesetpet
Isto kao i chetnici u RS
More bit more bit