Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeljo bi ih cakijom do kosti, sto nisu napali opstinu, ambasadu... a ne djecu cc
ovo sve amerikanci rade,kakvi talibani
Za ove što kažu da tako ne piše u Kuranu. Očigledno je da ovi što ga proučavaju, smatraju da tako piše i da je odobreno, pa se i ponašaju u skladu s tim
Pakistanci su donekle tolerisali Talibane na svojoj teritoriji. Kad su Malali pucali u glavu Pakistan nije osudio taj zlocin vec su izasli sa teorijama zavjere kako je Malala agent CIA i kako je to obicna namjestaljka. Naprimjer kad je Obama pobijedio svoj drugi mandat dobio je odobravanje iz cijelog svijeta osim iz Pakistana? Zasto? Zato sto im je vecini bilo zao Osame Bin Ladena. Zato im se ovo dogadja. Nazalost sad je tesko iskorijeniti Talibane, bit ce jos slicnih napada nazalost.
ovo sto su ovi četnici br 2 učinili nema veze ni sa jednom svetom knjigom ,, sve je to politika
Sunce ti šta Kuran učini od ljudi. Talibani su inače učenici religijskih školi to jest islamske. Po čitav dan proučavaju Kuran i gle šta se desi. Kuran treba zabraniti , ili za njega izdavati dozvole kao za oružje.
Zadojeni... Nema granice tvojoj izopacenosti...
franciskus1 glupane neznam koja ti je vjera al uzmi procitaj i Kur an i bibliju pa vidi sta se nalazi u tim knjigama malte ne isto sve tako nemoj puno blabetati i vrijedzati kad neznas ni gdje si supalj
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Smrtna kazna al nabijanjem na kolac za pocinioce, i to tako da se 5 dana muce nabijeni na kolac.
#Kadro da se oni drze vjere koja to obecava nikad nebi ovako nesto uradili. Ovo je cisti olos cisti terorista, a smrtna kazna za sve ostale koji se ne uspiju ubiti a urade ovako nesto.
Boze dragi pa nevina djeca nikome nista nisu skrivila, kakvi su to monstrumi....