Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova recenica nema smisla: to je jedina mogućnost da se izbjegne ulazak desničarske stranke Alternativa za Njemački (AfD). prvo ulazak u sta? u vladu, u opoziciju u vladajucu koaliciju? afd je vec usao u bundestag i to nema nikakve veze sa pregovorima oko vladajuce koalicije.
Da je nama ovalav jedan politicki i ekpnomski mozak kako bi nas fino pogurao i moralno i materijalno
E Boga mi Angela opade ti podrška cijeli 1%. Ne valja ti rabota, jer Njemačka ti je već 12 godina najjaća eknomska sila u Evropi, a jedino oko čega se Njemci brinu je koji automobil slijedeći kupiti, gdje na odmor, gdje popiti pivo i lagano...Trebaš se ugedati malo kako Boookir drži narod na hljebu i vodi (kada ima vode) pa bi vidjela kako podrška ne popušta ni malo. Uništi im koje preduzeće, čisto onako upozorenja radi, ako ne znaš imamo mi stručnjaka za te stvari.
Možda za promenu da poćnu izbacivat sve izbjeglice koje hoće da žive na socijali a bave se lopovlukom i terorizmom.
ovako moja komsinica gleda muza kad ide kod komsinice na kafu kao nema muza da joj sta pomogne isteeee su
CDU pada Afd raste