Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bullshit. U subotu sam posjetila Louvre, u nedjelju Musee d'Orsay, koji vrve posjetiocima k'o prosječan mravinjak mravima. A na ulazu se čeka u prosjeku nekih 30-45 minuta.
jel bila cija izlozba u d'Orsayu pa zato guzva? Jeli to onaj muzej sto je bio zeljeznicka stanica?
@SandzaklijaVI U Orsay sam otišla namjenski - da pregledam Manetove (Edouard) i Monetove (Claude) radove. Generalno su impresionizam i postimpresionizam u dotičnom muzeju dosta zastupljeni. Prošle nedjelje je ulaz bio besplatan (valjda radi praznika), a što se tiče izložbi, u toku je ova postavka; http://www.musee-orsay.fr/en/events/exhibitions/in-the-musee-dorsay/exhibitions-in-the-musee-dorsay/article/spectaculaire-second-empire-44074.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=254&cHash=53b669201f
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je prilika koju treba iskoristiti i ponuditi turistima nase galerije i muzeje ??!!!?? Odusevili bi se kad bi vidjeli nase muzeje u fazi raspadanja.
Mislim da tu ima dosta uticajnih faktora od finansijske,bezbjedonosne pa sve do slabije zainteresovanosti mladze populacije.Mladzi ce radije provesti dan sjedeci za kompjuterom i tabletom nego se spremiti i otici u posjetu.Na zalost i u mom kontaktu sa njima ne vidim neko interesovanje