Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je Iranskog naroda ali su sami sebi krivi, isto kao sto smo mi krivi za stanje u nasoj drzavi. Iranska valda odavno otvoreno izrazava ambicije osvajacke prema Izraelu, samim tim ih ne treba cuditi sto se Tramp ovako ponasa. Mislili su da im je se posrecilo sto je imbecil Obama bio voljan da im da vremena da sve spreme za proizvodnju nuklearki, ali dosao Tramp i poderao idiotski sporazum kao sto je i trebao uraditi....
Ne budi smiješan. Iran je jos jedna od nepokorenih nacija Cionističkog lobija zato ga nastoje uništiti. A za sav ovaj monopol koji Cionistička Amerika ima u svijetu krivi su Saudi koji su im dopustili stvaranje petrodolara.
MulanLabe Čuj osvajačke ambicije prema izraelu, odavno ne pročitah veću provalu i glupost. Ne provaljuj se dalje života ti ..
Nek mu sad opet kupuju poklone od par miliona eura kad dodje na bliski istok
Znaš li tačno ko mu je kupovao te poklone, i šta je Trump zauzvrat učinio za darodavce ? Ja znam, a znaš li ti, ili pojma nemaš ko mu je kupovao nego samo lupaš ?