Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve crnjaci. Ako nije saobraćajna nesreća, jest korona, ako nije korona, jesu požari i globalno zagrijavanje... ništa dobrog danas pročitati.
To im i jest svrha, vidite da tzv novinari, dobijaju instrukcije koje vijesti da se plasiraju.
Ovo sam procitao prije nekih 15 godina. Sjecam se. Za maldive konkretno. I tad sam bio sjeban. A divi sad gdje su. U evropskoj uniji jbt.
Mogle bi, a možda i ne bi.
Izgubljen telefon samsung a 6 na relaciji osijek ilidza ostao na krovu od auta lijepih slika i uspomena ima u telefonu iako je telefon male vrijednosti posteni pronalazac ga je iskljucio odma. Pa ako se prepozna nek se javi slijedi nagrada.
Mi nestajemo s mit ili ohne zagrijavanja!
nista od te ljubavi,otkada price kruze da ce holandija biti potopljena,ima ihi-hi godina... a sto se mene tice,neka vode-mora-jezera😍ja sam nabavila SUP dasku i uzivam dok ne umrem(zbog vakcine za 2-3godine)😅jedan je zivot,halalite,ne zamjerite😊
Holandjani su ispred cijelog svijeta sto se tice upravljanja vodama, ljudi i 13. Vijeku imali ministarstvo zaduzeno samo za to. Oni paze sve nasipe i pojacavaju ih stalno
Znači ipak plaža kod Doboja
Citao sam neki dan da ce i Hrvatska obala isceznuti, globalnim zagrijavanjem, more ce do jablanice doci..
A jaganjci će biti plodovi mora.
Због Додиковог загрујабања че и Република Српска нестати
Pa gdje ce onda elita?
Od devedesetih ista prica. ebo ih Al Gore
Gledaj ti ove ljepote na slici …
Kao Atlantida
za sto godina ce morat ubijat ljude vidjet cete ovi vojni virusi su samo pocetak. nek je bog n pomoci vaim unucima i cukun unucima ako budu u ovim siromasnim drzavama. njih ce prvo potamanit.
Premašit ćemo 1,5 C za 10 godina. Kako? Mislio sam da se borimo protiv toga 😔
Problem sa povećanjem temperature čak i u tako manjim razinama jeste povećanje razine mora, što dovodi do potopa ili pada nekih primorskih gradova i lokacija, i najvažnije, izumiranje nekih životinjskih vrsta bez kojih će ekosistem biti kompletan haos. Kad je manje takvih životinja, čitav ekosistem propati pa samim tim i hrana za ljude i sve manje i manje će biti hrane na planeti