Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor.
Vijest je lažna. On je donirao novac, ali ne za Gazu nego za neke projekte u Brazilu. Njegov agent je demantirao ovo što piše klix i još neki mediji. Ovo je prava vijest: http://metro.co.uk/2014/07/16/mesut-ozil-makes-incredible-gesture-after-donating-world-cup-bonus-to-brazilian-projects-4800500/ Svaka čast na gesti u svakom slučaju.
Pa lažna je vijest. Njegov zastupnik je demantirao da je išta poslao u Gazu. Evo i na indexu demantij. http://www.index.hr/sp2014/clanak/mesut-zil-na-par-sati-postao-heroj-palestine/760402.aspx Naravno, ovdje demantij neće ni staviti jer znaju braća Šmići da se vi ložite na ovakve vijesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sam akt nerukovamja sa predstavnicima FIFE zbog navedenog razloga je velika stvar. Bravo!
ETO VAM OZILA HAHAHAHA
koji zatucan narod. iako je svemirac demantovao ovu laznu vijest vi nastavljate da hvalite ozila. halo krkani nije tacno nije nista dao za gazu.
Svaka cast za potez, ako je vijest tacna, jer danas na ovim sranjima od portala svako, ( pa i ja) pise sta hoce. Medjutim ocito je da to nije dovoljno. Poznate osobe trebaju dici svoj glas. I u Srebrenicu su bacali pakete i aviona i paraleno ih klali
svaka cast Ozil, neka te sreca i dobro uvijek prati jer imas veliko srce i dusu.
Još nisu maknuli lažnu vijest? http://www.espnfc.com/fifa-world-cup/story/1952293/mesut-ozil-uses-world-cup-bonus-to-pay-for-brazilian-kids-operations http://www.101greatgoals.com/blog/reports-saying-arsenals-mesut-ozil-donated-his-world-cup-money-to-gaza-are-false-associated-press/ https://www.facebook.com/mesutoezil?nr I na facebooku mu piše da je podržao operacije neke djece u Brazilu. Ni riječi o Gazi. Ali teško imbecilima objasniti. Oni će i dalje lupati minuse jer im se više sviđa laž od istine.
Svaka čast!
ako je vijest tacna svaka cast
Respekt i duboki naklon.
Sta to vrijedi ako je vijes i tacna kada nema djihadlija da brane palestinu kao sto brane odnosno rasturaju siriju, pascad samo ratuju gdje to amerika zeli... Citav arapski kukavicki svijet zajedno sa mudjahedinima sramno cute dok izraelci deru po gazi ... Evo gaza vam je dokaz da djihad ratnici ratuju za ameriku jer tamo za njih nije djihad, ako grijesim neka mi neko dokaze drugacije.....
Za ovu humanu gestu,treba pitati za mišljenje i naše "zvijezde": Spahića,Džeku,Ibričića,......................i naravno Sušića.
Aferim dobri covjece. Evo zasto C.Ronaldo toliko pomaze Gazi i Palestini, njih dvojica su se najvise druzili dok je Ozil bio u Realu, primjer kakvu svijest sportasi treba da imaju.
Respect za Ozila.
Jedan od rijetkih....
Da mu dragi Allah da svako dobro!
bravo ozile majstore
Bolje da je Lagumdziji i Dodiku donirao za odmora sad!