Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeluju k\'o fini momci, gradska raja :D
Dzaba mu sve, metak prolazi kroz svaki misic
Sto je na slici broj 3 moglo biti, ko u pulp fictionu, predje preko rupe i eto belaja, bestilj po prozorima i sjedistima .
Kao sto je neko vec rekao, dovoljan bi bio jedan iole spospobniji vojnik da ove krkane pretvori u hrpu mrtvog mesa,kakvi oni čistaci i duhovi hahahaha pa zemlja se pod njima trese dok hodaju, poslije šprinta na 20 metara bi im boce s kisikom trebale, čista prpopaganda.
miriše na photoshop. i bilo bi red da prikažu i jedinice \"duhova\" koje angažuju Turska i Saudijska vojska.
Čitaoci ko i ove novine! uglavnom ograničeni, poluobrazovani, malo znatiželjni da iznad čaršije i četa-uja-muja mentaliteta pogledaju... Pošto mnogi još ne znaju čitati engleski, dobro je otići na hrvatski advance.hr, znatno naprednije novine...
Tako oni, dok im ne dodju Ameri. The end.
Jucer sam ih vidio kad su posli na solfedjo
da je ovakvih i u bosni a ne j...e nas ko stigne od ovih klosara iz stranih zemalja..
@ANTI-IRANAC jesili ti na platnom spisku mossada? Širiš mržnju, zazivaš protjerivnja, služiš se lažima sve to podsjeća na njihovu retoriku. Nećeš ti nikog protjeravati sa hrvatskih i bosankih potala..vozdara u izrael dok ga još ima.
Lijepi metak !!
mislis tako ko ti neuhranjeni !
Obrazuj se...vidiš da su na slici šiitski sektaši Alevije..istetovirane..ne klanjaju uopšte... U islamu je zabranjeno tetoviranje, nasilje nad nedužnim i bez opravdanje...to samo rade nevjernici...ko što su ovi majmuni !
SVE OVE IZ IRANA PROTJERAT SA TERITORIJA BIH I HRVATSKE... IDITE U IRAN I PROSIPAJTE SVOJU PRLJAVU POLITIKU MA.JMU.NI LOPOVSKI... CITAV SVIJET LAZE, ETO VI GOVORITE ISTINU ZATO STO JE ASSAD SIIJA..MA.JM.UN KO I VI, U.BI.CA , KRVOLOK PA GA BRANITE... MARS U IRAN STOKO...PODRZAJITE TAMO ASSADA GO.VNA.RA, ALEVIJU S.MR.A.DA... MOZETE HRVATIMA ISPIRATI MOZAK SA SAJTOM ADVANCE.HR...NAPISES NESTO PROTIV IRANA ODMAH TI JE BAN ! LOL NE TREBA PUNO INTELIGENCIJE DA SE VIDI DA SE RADI O SIITSKOM SMECU OD PORTALA... FUJ SM.R.ADOVI LICEMJERNI...ZA VAS JE ĐU.BRE.TAR ASSAD HEROJ, ISTO ŠTO JE I U SRBIJI MLADIC I KARADZIC HEROJ... KOLKO STE SAMO PRISTRASNI MA.JMU.NI...PO.SE.RE.M SE NA VAS I NA CIJELI IRANSKI KULTURNI CENTAR U BIH I U HRVATSKOJ OSTAVITE NAS MUSLIMANE BOŠNJAKE DA VOLIMO SVOJU BRACU MUSLIMANE SIROM SVIJETA... VI SIIJE MA.JM.UNI MA.RS U IRAN PA TAMO SE KLANJAJTE SVOJIM AJATOLAHIMA I KOJEKAKVIM SEJH ĐAFERIMA!
Ovakvih ima u Bosni i Hercegovini, samo što se još neko vrijeme skrivaju...
Svako ko uradi nesto lose u ime vjere je idiot...kratko-jasno
Sve vehabije i islamisticke fanatike na el.stolicu.......... kao i naravno pravoslavne,katolicke,jevrejske...svi fanaticni vjernici su ista g.o. vna