Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Burch škola na Ilidži - prije par dana kombi pregazio dijete unutar školskog dvorišta. Vozač kombijem prešao djevojčici preko ruke. Izašao, pogledao i produžio dalje. Nisu pozvali ni hitnu ni policiju. Pokušali sve da zataškaju. Što o tome ne pišete? Gdje je sada istraživačko novinarstvo?
Hoću da krenu tenkovi više, da Ukrajincima i Rusima uvalim benzin i Ronhil!
Kakva moc, onaj ih postrojava ko djecu. Vucic radi isto.
Svi izgledaju kao okružni političari, ili kao da imaju genetsku grešku. Obični seoski poslušnici, ne znam je li mislio da će onim prijenosom pokazati neku silu, ili sav čemer i jad trenutne ruske političke misli
sto niko od ovih sto rovare po biografijama putinovih ljudi ne postavi pitanje kako to da je 2000. godine putin zelio da rusija bude clan nato-a i sta se dogodilo pa je doslo do ovakve polarizacije?
Sve je to pjano moj brate…
rusiji je blagodat bio komunizam, sad ovi feudalni bojari preuzese sa liliputinkom... jazuK
Ovo dodje ko politbiro nekad u sovjetskom savezu
šta ste razvukli ukratko KGB
Grupa staraca umjesto da zemlju vode u prosperitet i demokratiju, oni uz reziju putka vode sopstveni vec potpuno siromasni narod u propast.
Novinar Kamil Galeev je obrazložio ko su članovi Sigurnosnog vijeća Rusije koji zajedno s predsjednikom Vladimirom Putinom odlučuju i o Ukrajini._________Jel, ima li slučajno koji Ukrajinac da odlučuje o Ukrajini?
Nema tamo nikog na bitnijoj funkciji da nema veze sa kgb
u sberbanci i Gasprom pumpi frtutma,a nek je jesu ovdje radili iz lukavice i sa pala sumski ljudi,mars nazad
I Saruman na čelu... Mora se priznati da dobro upravljaju orkama
Sve je to objašnjivo, rusima i srbima roditelji čak i dok su trudni konzumiraju previše alkohola, što loše utječe na mozak bebe tokom trudnoće i uzrokuje moždani poremećaj, što objasnjiva zašto nemaju neke empatije, i krvoločne navike
Pa Bošnjaci konzumiraju više alkohola od Srba. Poslušaj onog hodzu Fejzića šta kaže. Da ne bi bilo da izmišljam.
Ne slažem se stim, muslimani ne smiju konzumirati alkohol. Kod mene niko u familiji ne konzumira.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro se drzi gospodja Matvijenko, rodjena 49e. Ima 200 godina u njoj a izgleda ko da ima 50.