Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOSOVO - VOJVODINA- SANDŽAK- TIMOČKA KRAJINA - BEOGRADSKI PAŠALUK
ZATO I PIŠEŠ VEĆ DRUGI POST KOLIKO SI IZNERVRAN ISTINOM
Meth, tako je svako ko zeli da zivi u svojoj nezavisnoj drzavi ima prava i treba da bude priznat ukoliko se narod vecinski odluci za tako nesto, evo na primer Srbi a sutra mozda i Hrvati u BiH zasto da se zlopate... zasto da njihovi domovi budu deo drzave koju oni vecinski ne postuju a koja njih ne postuje jos vise... Evo vidis kako su vasi cenjeni prijatelji Sipci ocistili etnicki citavu drzavu satreli skoro sve crkve i manastire, pa dobili "sekularnu" drzavu na osnovu ljudskih prava... posto tako nesto podrzavate bilo bi malo nelogicno da se odjednom ista prava ne daju i RS... Inace i treba raspisati referendum svuda, Vojvodina, Sandzak, Dalmacija, RS... pa da vidimo ko sa kim nece i da se rastajemo, nije li to najrealnije i najbolje resenje, sta mislis...? Usput trebao bi da proveris jos jednom etnicki sastav Sandzaka i Vojvodine, ali ako ti mislis da to tamo prolazi ja kazem raspisuj brate, a ko zna mozda i ovaj predstojeci ne prodje u RS, jedan je nacin da sve to saznamo... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
najbolje da se bih i crna gora ujedinu i postanu jedna drzava koja bi se zvala CRNA BOSNA I GORA HERCEGOVINA :-)
Dobra! Od Crne Gore crnje i gore nema :)) Oprostite braco crnogorci, malo se zezamo :))
Hej Bosno moja, ko bi sanjao da tebe spasi Ukraina i Krimsko poluostrvo, tek sad je zapad ovtorio oči i shvatio koju su gamad nasilnička ovi pravoslavni fašisti sa istoka koji žele da usvoje ono što nije njihovo i da dominiraju nad svima drugim. E srpski junaci, koljači djece i nemočni, ajde sada opalite metak i pokušajte odcjepljenje, mi nebi morali uzet pušku ni ispaliti nijedan metak, Samo bi se popeli na brda i gledali kako bi vas SAD i NATO potjero ko pacove do Drine, nebi vam dali vremana ni da palite traktore. Opalite majku vam da vidim imalite muda, samo čekam hehehehehehehehehehehehehehehehehe :)
Ajde kliks ako već kradete sve sa reddita da navedete i izvor. r/mapporn
Nasi "separatisticki" pokreti i ne postoje, kakvi su po Evropi, kod nas se sve svede na palamudjenje. I Istra, i Vojvodina, i RS i HB itd. ce se jos 200 godina odvajati po internet forumima, dok zapravo pokreta nema.
svijet tezi ujedinjenju u 3-4 megadrzave a ovi se cjepkaju ! dzaba vam, necete zaustaviti ono sto treba da se desi i sto je planirano .
Hajmo se podjelit' da bi se ujedinili :)
Svako ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini. Što su unitaristi bolji od separatista.
hahah pa nije ovo ZELIM-ZELIS haha
Ove političke igre nemaju granice, ko je još imao koristi od neke nezavisnosti, podjela... jaki su samo oni koji su ujedinjeni!
kad bi se babi ispunila zelja, postala bi landrover...
"Prema ovoj mapi, Njemačka bi se odvojila od Bavarije u kojoj živi 12,5 miliona ljudi.." valjda bi se Bavaria odvojila od Njemacke ali hajde,nije vam prvi put.
Balkan nisu razmatrali jer ni Balkanci ne znaju gdje su im granice i ko s kim kako itd. :-)))
Semberija se pripaja bn-televiziji USKORO referendum.
Balkanski separatisti zasluzuju posebnu mapu. Svako selo bi imalo svoje granice...
http://i.imgur.com/qqMMQNI.png
A republika srpska a vojvodina a sandzak itd itd?
pa Agrokomercistan? Nemoj babine zaboravit