Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi je žao naroda. Cijeli svijet mirno gleda i niko ništa da preduzme. Ameriko prokleta bila.
Čim vidim neki članak na ovu temu, samo čekam da vidim neki koment od Jamesudina.... I svaki put pomislim da je to klinac iz 3 srednje neke škole sa Bošnjačkom većinom pa jedini oblik protesta protiv Islama može da eksponira via Klix.ba Sada mislim da je to jedan veteran koji ima PTSP... Ok Jamesudine, ako ja tebe pogodim kamenom u nogu, imaš li ti pravo da me izrešetaš sačmarom? Jer se konstantno navodi Hamas raketira, Izrael bombarduje... odbrana je sve što je srazmjerno napadu, ako "odbrana" prevazilazi mjeru napada, onda ona postaje napad! ...i to je pravilo iz civilnog' segmenta krav-maga-e(za one koji ne znaju, Izraelska borilačka vještina). Za razmatranje i procjenu Gaza-Izrael konflikta, nije potrebno ništa više od logike i ovih rječi koje objavljuje kako pro-jew tako i pro-Gaza strana.. "Izrael bombarduje" "Hamas raketira"... ali ako nemaš dovoljan score na IQ skali, kao onda da imaš dovoljno razuma da shvatiš ko se brani a ko napada!!??
Mora da si neki akademik, predpostavljam Dr. Političkih nauka. Mr. Historije te Prof. Psihologije kad smatraš da si dostojan na taj način oslovljavati bilo koga. Vulgarizmi u tvojim tekstovima ukazuju da si neki ortodoxni(u originalnom značenju te riječi) seljačina, ne vrijeđam seljake nego ponižavam to što ti smatraš manirima. O diplomatskim i parlamentarnim sposobnostima da ne pričam. Čak i Hitler je imao viši ratni moral nego ti... Ne znam, al' ozbiljno ne znam, iako je "account" anoniman, kako te nije stid pisati ovo što pišeš... i po hiljaditi put, ja, kao zdravstveni radnik cijenim Avicenu, Ibn Sinu, onda kao svestranog filozofa, zovi ga kako hoćeš, i zbog toga sam stavio taj nick. Tamam da sam Irac, ili Britanac, mormon, ili ateist, Ibn Sina je otac moderne medicine i da si iole obrazovan, imao bi poštovanja prema tom imenu a ne "nabijao" na kojekakve genitalije... Ustav mi garantuje pravo govora, Klix mi daje priliku da to pravo koristim, a ti, kao neki autoritet, zabranjuješ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Posten narod posebno ako su sami prezivjeli ovako nesto su sigurno protiv, jedino jos dezurni fasisti na portalu podrzavaju divljanje fasista u izraelu. Sorta podrzava sortu vazda bilo.
Korpuse, Stvarno da pored tolike price jedina iz bivse SFRJ Srbija da prizna Palestinu i uspostavi diplomatske odnose sa Palestinom, stvarno tuzno... Valjda znamo kao i Palestinci kako je to biti pod nato bombama i imati otet deo zemlje(Kosovo) dat kriminalcima na koriscenje... http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/273737/Srbija-jedina-iz-exYU-glasala-za-Palestinu
@buxie kako da ih priznamo i pomognemo kada četnička politika sprječava normalno funkcionisanje BiH, nek se dodik na Srbiju ugleda bolje bi mu bilo i neka shvati da je Srbija u mnogočemu bolja i perspektivnija od 'njegovog' RS-a. I to baš jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hoce li sad i njih tuziti za antisemitizam?
Da je sada 67 i dalje letjeli bi izraelci po svijetu kao muhe bez glave. NATO je patron, a USA mecena cionističkom divljanju. Slobodno možemo moderni fašizam nazvati - CIONIZAM !
Hico dizi se iz groba da ove cifute dokrajcic !!! al sve do jednog ne ostavljaj ih ni u epruveti !!!
Jamesudin! Ti si fakat jedan totalno neskolovan idiot , ti blage veze nemas o cemu pricas . Jarane haj ba malo stani na loptu i popusti komentare na ovom portalu , stvarno si vise nevjerovatan sa svojim idiotskim frustrirajucim komentarima .
Jemasudin , kakva je šansa da se ti i ja dogovorimo i nađemo na kafici .....da malo poipričamo o ovim i ostalim temama ?
...ima istine i u jednom i u drugom...samo što ta istina ne odgovara nikom...
Ko god zna nesta o vjeri jevreja znat ce da oni sebe gledaju kao narod uzdignut nad svim drugim ljudima, pa neki cak tvrde da drugi nisu vise nego zivotinje za njih. Po meni je to vrlo arogantno a to su jevrejske rijeci a ne moje. Oni vjeruju da kad osvoje nazad citavo podrucije gdje se sada nalazi izrael i palestina, sto oni nazivaju "svetom zemljom", da ce se onda, gotovo svi jevreji po svijetu sto su odselili vratiti tamo. Tada ce oni zavladati svijetom. I kad im se te 3 stvari dese. (1:osvojiti nazad svetu zemlju. 2: vecina jevreja vratiti se tamo. 3: postati vladari svijeta.) Tek tada ce im se spustit "messiah" to jeste njihov kralj i spasioc, kojeg oni cekaju i koji ce voditi izrael do kraja svijeta. Kad ovo citam a to su rijeci jevreja i njihove vjere, onda je tesko, pa makar meni, ocekivati da izrael trazi bilo kakav mir sa palestincima. Ili da ce se smiriti sve dok ne kontrolisu citavo podrucije. Koje oni danas u biti vec i kontrolisu. Znaci da im samo preostaje tacka 3.
...šta da ti kažem...ima po netu istorija arapsko-jevrejskih odnosa i sukoba...fanatika im svakako nije nedostajalo, nijednima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A naši, bosanski Židovi šute...
Je l' se to čudiš??? Mene čudi što nisu počeli protestovati protiv "Agresije na Izrael"!!!
aj sad bosnje sa klixa se fino izvinite zrtvama holakausta kad ste nedavno velicali hitlera i kukali sto nije pobio sve jevreje.preglupi ste.pa nisu svi jevreji u izraelu a nit su svi jevrejeji za ubijanje palestinaca.
kad se ti i tvoji izvinete istim tim jevrejima za sve pobijene jevreje od vase ruke i mi cemo
Kolektivna odgovornost!!! Ključna riječ! Ako u stanju nepravde ostaješ suzdržan, onda si zapravo izabrao stranu napadača. Jednostavna logika. Ako cio Izrael šuti(čak podržava), i 300-400 jevreja, od njih 15ak miliona na svijetu kaže da nije ok, sad onda "nisu svi jevreji loši", ok, lim imaš jedan jedini izuzetak, odmah se isključuje riječ "svi", ali s kojim pravom da da branimo narod(pojedince unutar istog'), koji nakon jedva preživljenog holokausta i prolaska pokraj same ivice potpunog' uništenja ostavi 400 ljudi koji su se javno izjasnili protiv agresije.... REZMISLI PRIJE NEGO ŠTO PROGOVORIŠ!
Ma mogli ste sačekati i 2019 , licemjerne spodobe.
ovo je bitno, da jevreji licno imenom i prezimenom osude ovo...