Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko je pustio ne \"goluba\" već čitavo jato...
Od straha da se ne izjasnite kao Bošnjaci, Mi Srbi hoćemo da vas podijeimo, i onako već podijeljene na Muslimane, Bošnjake i Bosance. Jer iako ste većina u državi ovako ne bi bili. Tako vas molimo da se izjasnite ko Bosanci, a za ove vehabije Muslimanci da bi mogli što lakše vas kontrolisati ili aBd ako nam eVropa i amerika budu dali da se odcjepimo. Znači na popisu Svi se izjašnjavajte kao Bosanci ili Muslimani da bi Nam pomogli. Iz ljubavi vaš, Milorad Mile Dodik
kako ste napisali, ja bogami mislio neko ga otrovao
Od straha da se mnogo ljudi ne izjasni kao \"Bosanac\", mi Vam najjeftinijim naci-progandnim trikovima pokušavamo pomoći i uputiti Vas kako bi trebalo da odlučite svojevoljno. Inače smo skupina mladih vehabija i gajimo potajnu želju u srcu da će od Bosne jednom postati šerijatska država u kojoj će patrijarhat iz sedmog stoljeća dominirati nad tekovinama svjetskog uređenja i civilizacijske političke prakse.
cuvajte se Argentinska braco