Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo ce i kod nas ovako poceti...
Ovakko ce Sebija uletiti u parlament kad je SBB smjeni..
Hahaha
Ma da, amerikanac katolik pa samo malo poludio.
Vako ce Zukic pobit sve u SDA kad izadje iz tvorza😂
Ma ja, to nije terorizam. A da je bio musliman, naslovnice bi vec bile pune sadrzaja tipa "dzihadisti preuzimaju ameriku" i slicno.
@lik55555555 znam ja dobro sta je terorizam. Ali danas se ne gleda definicija, nego samo je li izvrsitelj musliman ili ne. Ovo da je uradio musliman, sigurno ne bi pisalo "napad", nego "teroristicki cin".
Ne branim ja nikakve teroriste, treba to sve na vjesala po meni. Ono sto ja govorim je da islam, kao ni bilo koju drugu vjeru, ne treba poistovjetiti po nekim ekstremistima koji idu van okvira onoga sto religija nalaze. Islam nije religija terorizma, teroristi nikako ne mogu biti muslimani, niti oni predstavljaju islam na bilo koji nacin, kao sto ni KKK ne predstavlja krscanstvo.
nek je ovaj prethodni bio odan isilu ... oj ubleha ne znam kako raja ovo guta sve
Je li ti imas druge informacije mozda? Podijeli sa nama!
Cim nije terorizam barem u zadnjem pasosu naglasi da se nekad u toj drzavi desio terorizam, nemoze neka masovna ubistva proci a da se kroz usi ne provuce terorozam makar da je bio nekad
Posljednja rečenica "Počinitelj je bio američki građanin afganistanskog porijekla, odan IDIL-u." Samo se prišije bilo kojem ubistvu u americi.
Radi prevelikog broja humano- nacitano- sklovani ljudi sa prostora bivse SFRJ--ZABRANITI COMENTE NA OVAKVIM TEMAMA
@PopusioGaLaktasenkoD nesto te pogodilo u epicentar
Po amerima treba napraviti odmazdu prema svim otpustenim radnicima zbog ovog teroristickog napada.
a što sebe??