Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čekajte dok saznamo boju kože i ime pa onda možemo prosuditi kakva kazna
Evergreen kod bošnje: "Ako je musliman proglasiće ga teroristom a ako nije onda samo psihičkim bolesnikom"
To je cista istina!
evergreen u djikana: ako nije ubijao i silovao ili ako je nedaj boze nekom pomogao to je automatski izdajnik, oni drugi su sve eroji i sveci
Ako ga roknu radikalni Musliman a ako ne onda psihicki poremecena osoba
imal iko normalan medu ovim komentaima 😂
Ljude bi trebalo kidnapovat i u neke u zdravstvene svrhe zatvore ih odvoditi. Kako kaže Herbert Shelton kad čovjek ne jede i ne uzima ništa oko mjesec dana sve bolesti nestaju. Naravno druga metoda je plačati ljudima da bih ih izlječio. Jedini način da se budale ubijede da je hrana glavni uzrok bolesti. Evo ja se sad patim sa alergijom na polen, ko da me neko upucao u oči, grlo, nos. Ne mogu istrpiti jedan sat, a znam da ću morati do kraja jula. Antihistaminici ne pomažu.
najbolje da krenes pustati krv kao prije 500 godina, kazu svaka bolest prestaje haha
Trebamo također početi opet kamenovat ljude jer je tako i Muhammed radio, veoma efetkivno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije čudo što naši idu u bavarsku... To je tvrdo tlo za ove što ne poštuju evropska pravila
Moze pojasnjenje?