Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se neda priopcavati o doceku zlocincu u Busovaci, a negdje drugo, gdje bi se trebao zatvoriti clanak pustaju izjave. Bojkot Klixu, dati mu do znanja da su sranje od sajta. Svugdje cu spamovati ovaj sajt, zbog nekorektnosti.Nadama se, da ce me i drugi slijediti. Mi smo ti. koji dizemo ili onemogucavamo ovoj stranici da zivi ili da se ugasi. Bez nas su niko i nista!
Sa jedne strane zalosno a sa druge I nije isti ti koji prodju pustinju I gladni I zedni se nastane po gradovima USA I za par godina umjesto da rade marljivo I da stede oni stvaraju svoje genge I terorisu sve okolo sa MS13,king Cobras,locos I slicnim I'm bandama cast izuzetcima..... Prodjite malo los angelesom,chicagom ( north ave.) I skoro citav north chicago,joliet,neprevile I sl. Pa da vidite sta je od sirotinje postalo......
Ne zanima me kojim jezikom pricaju medjutim znam sigurno da sa spanskim jezikom nikada nece uspjeti kao sa engleskim u USA isto kao sto ja sa svojim jezikom nikada nebi uspio u nekoj drugoj zemlji u kojoj se prica drugacijim jezikom.... Ne znam koliko treba biti covjek glup pa da za cijelog zivota ne moze da nauci jezik zemlje u kojoj se doselio.....
Sezam ne bih trebao lupati kao maxim po diviziji crnci u chicagu cine 90% na south side sto je vjerovatno nepoznanica za tebe,latinosi u generalnom smislu su veca pretnja sa gengama u USA od bilo koje crnacke ili druge zajednice to se lako provjeri.... Lupati glupost neku a ne poznavati cinjenice je ravno prosipanju iz supljeg u prazno... Pogledaj malo statistike,organizovani kriminal,karteli I sl. U USA Pa se javi mozda budem imao opet vremena da te malo ispreskacem I poducim!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)